FLEET SUPPORT MEDEWERKER MET BEDRIJFSWAGEN

Mechelen | Vlootbeheer | Kennis NL-FR | Ambitieuze speler in automotive branche | Fulltime | 1094439
Jouw werkgever
Voor onze klant in regio Mechelen, een internationale marktleider binnen de automotive industrie, kijkt Hays Antwerpen momenteel dringend uit naar een nieuwe collega. Het betreft een fulltime job ter uitbreiding van het huidige team voor lange termijn.

Jouw nieuwe functie
Als fleet support kom je terecht in een team van 4 personen. Samen staan jullie dagelijks in contact met klanten en bestuurders. Jij bent het initiële aanspreekpunt die het dossier opstart en nadien van a-z opvolgt. Belangrijk hier is dat je heel goed doorvraagt en alles heel gedetailleerd noteert. Dit om fouten of ontbrekende zaken te voorkomen. Eens het dossier definitief in orde is, dien je nog intern de nodige go’s te geven om alles qua verzekeringen en het administratieve dossier in orde te krijgen. Het gaat dus om een brede administratieve allround functie met meertalig klantencontact.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Onze klant kijkt uit naar iemand met bij voorkeur een eerste werkervaring op zak, iemand die klantgericht is en administratieve taken kan verwerken. Uiteraard komt ook een mature en gemotiveerde schoolverlater in aanmerking! Omdat je met klanten over heel België contact hebt, is het van belang dat je naast het Nederlands ook vlot het Frans beheerst. Een goede kennis van het Engels is ook van belang. Wat IT-kennis betreft, zijn er geen vereisten; alles wordt bij opstart aangeleerd. Naar persoon toe ben je iemand die heel gedetailleerd en nauwgezet werkt. Je bent een administratieve multitasker die ook graag in contact staat met klanten en graag probleemoplossend werkt. Doordat je continu verscheidene dossiers lopende hebt, kan je georganiseerd werken en de nodige prioriteiten stellen in je job.

Arbeidsvoorwaarden
Je komt terecht in een klein, hecht team dat deel uitmaakt van een grotere internationale organisatie. Je vindt het fijn om in een open space te werken en ook open te kunnen communiceren met andere afdelingen en het management. Eens je een succesvolle interimperiode achter de rug hebt, kan je rekenen op een vast contract met tal van extralegale voordelen. Bovendien is er ook de optie tot een bedrijfswagen, omdat men actief is binnen de automotive branche! Omdat je in een 40-urenweek werkt, bouw je jaarlijks ook nog 12 extra adv-dagen op. Je werkt tot slot met een glijdend uurrooster, maar dient waar nodig met het team af te stemmen voor permanentie.

Solliciteer nu!
Heb je interesse in deze uitdagende allround job met veel afwisseling en klantencontact? Solliciteer dan nu online of neem contact op met Katrien Kosik van Hays Antwerpen! #1094439
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Automobile
Lieu
Mechelen
Spécialité
Customer Service and Call Centre
Salaire
2400 bruto + voordelen (bedrijfswagen)
Réf. :
1094439

Contacter un consultant

Contactez Katrien Kosik , le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23 C4

Téléphone: 032027964