FULL-STACK .NET DEVELOPER

Brugge I Full-Stack .NET Developer I Softwarebedrijf I Mooie verloning + firmawagen I 1092245
Hays kijkt uit naar een Full-Stack .NET Developer voor onze klant gelegen in regio Brugge. Je komt terecht in een bestaand Software Team.

What you will be doing
Als Full-Stack .NET Developer ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de programmatie van gespecialiseerde standaardsoftwarepakketten. Je gaat projectmatig te werk in verschillende teams en groeit naarmate je ingewerkt bent in zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Bij ieder project zal je van A tot Z betrokken zijn: startend bij de analyse, tot programmatie en ten slotte testing. Deze aanpak garandeert uitdaging en variatie in jouw werk.

Who you will be working for
Voor een middelgroot softwarehuis in regio Brugge met internationaal klantenbestand is Hays IT op zoek naar een Full-Stack .NET Developer.

What are we looking for

• Bachelor / Master IT of gelijkwaardig door ervaring
• Ervaring als .NET Developer is een troef
• Leergierig, teamplayer, gemotiveerd

What will you get in return
Onze klant biedt jou een uitgebreide training ‘on the job’ en de kans om jezelf ten volle te ontplooien binnen het bedrijf. Je krijgt veel kansen om opleidingen te volgen en op deze manier jouw vaardigheden en kennis blijvend te ontwikkelen. Bovendien kom je terecht in een heel menselijke en aangename werkomgeving, waar een gezond evenwicht tussen werk en privé wordt aangemoedigd en alles bespreekbaar kan zijn

Please click to apply for this role, we welcome your application!
Bij Hays Technology geven we vorm aan de toekomst van recruitment. De snelle adoptie van cloud, die klantinterfaces aantrekkelijker maakt en een naadloze betrokkenheid bij bedrijven creëert, betekent dat softwareontwikkelaars van cruciaal belang zijn voor het succes van jouw organisatie. Terwijl de concurrentie groeit, staan wij klaar om ontwikkelaars te helpen die echt een impact maken binnen een organisatie. Neem vandaag nog contact met Elise Bardyn via 050 47 20 45. #1092245
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Technologie & Services internet
Location
Brugge
Specialism
Software Development
Pay
Mooie verloning met firmawagen
Ref:
1092245

Talk to a consultant

Talk to Elise Bardyn, the specialist consultant managing this position, located in Bruges
Hays Bruges, Dampoortstraat 265 b4

Telephone: 050 47 20 45