FULL-STACK .NET DEVELOPER

Oostende | Full-Stack .NET Developer | Software | .NET Core | Aantrekkelijk verloningspakket met bedrijfswagen
Jouw nieuwe functie
Als Full-Stack .NET Developer sta je in voor de ontwikkeling van een softwarepakket en de interne applicaties. Je bouwt samen met jouw collega’s mee aan de heropbouw van een nieuwe applicatie zonder legacy code. Dit doe je binnen de nieuwste technologieën onder andere .NET 6.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

• Bachelor/Master binnen IT of gelijkwaardig door ervaring
• Kennis C#, .NET, .NET Core,
• Kennis van React is een troef

Wat krijg je hiervoor terug?

Voor deze uitdagende functie mag je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen onder andere een bedrijfswagen. Verder mag je rekenen op thuiswerken (2 dagen per week).

Over de organisatie
Je komt terecht in een bestaand IT team van een start-up bedrijf regio Oostende. Deze kmo is in volle groei en zoekt iemand om het bestaande team te versterken.

Solliciteer direct op deze vacature

Ben jij de kandidaat die ik zoek voor de job als Full-Stack .NET Developer? Klik dan op ‘Solliciteren’ en stuur mij alvast een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Elise Bardyn via het nummer 050/47.20.45. Is deze job niet helemaal wat je zoekt? Neem dan vlug een kijkje op onze website en voeg mij toe op LinkedIn zodat we jouw interesses verder kunnen bespreken. #1092704
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Technologie & Services internet
Location
Oostende
Specialism
Software Development
Pay
Mooi verloningspakket met firmawagen
Ref:
1092704

Talk to a consultant

Talk to Elise Bardyn, the specialist consultant managing this position, located in Bruges
Hays Bruges, Dampoortstraat 265 b4

Telephone: 050 47 20 45