HEAD OF ASSET MANAGEMENT (BEDRIJFSVASTGOED)

Vestiging regio Gent | Leiding over 2 à 3 asset managers | coördinatie huurders | uitbreiden portefeuille
Jouw nieuwe functie
Na een inwerkperiode neem je de leiding over een tweetal asset managers voor regio België. Jij bent verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de omzet, hetzij door je portefeuille uit te breiden, hetzij door de bezetting van de panden te vergroten, hetzij door de huur te verhogen. Je onderhandelt alle aspecten van het contract met (potentiële) huurders wat dat betreft. Je zoekt vastgoed dat aan de wensen van de potentiële huurders voldoet qua ruimte, grootte, locatie, zichtbaarheid, enz. Uiteraard hou je hierbij ook rekening met de strategische richting van je werkgever. Je organiseert een bezoek wanneer nodig. Jij bent een belangrijke bron van informatie voor het ontwikkelingsteam, voor nieuwe bedrijfspanden. Wat leeft op de markt? Wat willen huurders? Je screent de markt proactief en analyseert de opportuniteiten om zo bij te dragen aan de nieuwe projecten in de toekomst.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Voor deze functie als head of asset management zoeken we iemand met een Bachelor of Master in vastgoed of een meer economische, business georiënteerde opleiding. Geen juist diploma maar wel de juiste ervaring? Dat kan ook. Uiteraard is het een serieus pluspunt als je een diploma in de vastgoedwereld hebt. Je bent een people manager en communiceert duidelijk naar je team en de huurders. Je spreekt vlot Nederlands maar ook een woordje Frans en Engels. Een goede kennis van de courante Officepakketten is nodig, kennis Autocad is een leuke extra.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je komt terecht bij een professionele, internationale organisatie dat toch zijn familiaal gevoel niet is verloren. Er zijn carrièremogelijkheden en je werkt mee aan boeiende projecten. Uiteraard krijg je hier een mooie verloning voor met firmawagen. Naast een trainingsperiode krijg je ook later nog de kans om extra cursussen te volgen om je kennis uit te breiden.

Over de organisatie
Onze klant is een snel groeiende organisatie actief in bedrijfsvastgoed. Ze (her)ontwikkelen en verbeteren business ruimtes met een team van een dertigtal mensen.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als Head of asset management? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Jonas Deschamps op 0498 / 17 66 79. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1092831
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Construction
Location
Gent
Specialism
Construction Management
Pay
Afhankelijk van profiel
Ref:
1092831

Talk to a consultant

Talk to Jonas Deschamps, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 0498 17 66 79