Homologation engineer

Homologation & certification engineer | SME from Ieper | Sheet metal

Hays zoekt voor een metaalverwerkend bedrijf uit Ieper een homologation engineer om de firma structureel te versterken.

Jouw nieuwe functie

Als homologation engineer ben je de expert op vlak van compliance van de verschillende producten binnen deze firma. De focus ligt op het analyseren van de geldende normering en technische vereisten van de producten voor huidige en nieuwe internationale markten. Zo zorg je voor een correcte certificering/homologering van de producten. Je werkt nauw samen met R&D zodat in ontwikkelingsfase reeds rekening gehouden wordt met de conformiteit. Je ontwikkelt de nodige testen en procedures en zorgt voor de bijhorende documentering, hiervoor stuur je de grafische partner aan of doe je zelf kleine wijzigingen. Je wordt een expert in dit vakgebied.

Wat verwachten we van jou?

Hays zoekt een kandidaat met een technisch diploma en idealiter ervaring in de metaalindustrie of plaatbewerking. Ervaring binnen compliance is geen vereiste, maar motivatie om je te ontwikkelen tot een expert des te meer! Je houdt van structuur en het uitzoeken van normeringen en vereisten en kan dit overbrengen naar de collega’s. Als technisch expert begeef je je door gans de firma en ben je communicatief ingesteld.

Wat krijg je hiervoor terug?

Deze dynamische kmo uit Ieper is een van de Europese marktleiders en is gehuisvest in nieuwe bedrijfsgebouwen. Ze bieden een competitief loon aan met interessante arbeidsvoorwaarden.

Interesse in compliance, homologation of certificering van metaalproducten? Solliciteer via de website of vraag meer info aan Melanie D’Huyvetter van HAYS Engineering Kortrijk via 056 230 467 of 0470 19 40 20.

#1096808
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Manufacturing & Production
Lieu
Ieper
Spécialité
Engineering
Salaire
Competitief salarispakket met voordelen
Réf. :
1096808

Contacter un consultant

Contactez Melanie DHuyvetter, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 056230460

Emplois similaires à Homologation engineer

  • Product compliance engineer

    Product compliance outdoor consumentenproducten | verantwoordelijk over conformiteit | onderdeel van R&D team
    MenenCompetitief salarispakket inclusief voordelen