HR and Legal Assistant

Vilvoorde | HR & Legal Assistant | HR en juridische administratie | Permanent | 1096825


Over de organisatie

Onze klant, gesitueerd in Vilvoorde , is een gekend multinationaal bedrijf. Je komt terecht in een groot HR-team waarbij je aan de HR Manager rapporteert.


Jouw nieuwe functie

Je combineert administratieve vaardigheden met juridische kennis en een scherpe kritische kijk op de te verwerken documenten. Je bewaakt deadlines, je werkt briefwisseling uit en coördineert verslagen. Ook ben je verantwoordelijk voor het up-to-date houden van het klassement, de archivering en heb je een overzicht van de mandaten. Je zal je bezig houden met de voorbereidingen van syndicale vergaderingen (tolken voorzien, proces-verbalen laten vertalen …). Je zal de voorzitter en de HR Business Partners administratief bijstaan. Je doet de opvolging van de syndicale uren, opleidingen, onkosten en vrijgestelde uren. Ook zal je de uitbetalingen van syndicale uren bijhouden om een correcte loonverwerking van de vakbondsafgevaardigden te bekomen. Je zal advies verlenen met de hulp van het juridisch team.


Jouw profiel

Je houdt van administratie en werkt zeer nauwkeurig. Je hebt een Bachelor of Master diploma en hebt minstens 3 jaar relevante HR-ervaring. Je bent goed tweetalig (N/F). Je bent nauwgezet, zowel in het uitvoeren als het opvolgen van diverse administratieve opdrachten. Je bent leergierig en gaat proactief nieuwe informatie opzoeken. Je bent objectief en discreet en diplomatisch.


De arbeidsvoorwaarden

Dit is een job waar je terecht komt in een grote HR en juridisch team . Je kan twee dagen per week thuiswerken. De extralegale voordelen houden maaltijdcheques, een onkostenvergoeding, ecocheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en 28 dagen verlof in.


Solliciteer direct op deze vacature

Heb je interesse in deze job als HR en Legal Assistant in de regio Vilvoorde of ken je iemand die voor deze functie openstaat? Upload je cv online of contacteer Myriam Warson op het volgend nummer: 0498 17 67 36.


Is deze job niet helemaal wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vertrouwelijk gesprek over je carrièremogelijkheden.

#1096825
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Other
Lieu
Vilvoorde
Spécialité
HR Generalist
Salaire
€2500-€3800 met 28 dagen verlof, verzekeringen, onkostenvergoeding[
Réf. :
1096825
Date de fermeture
14 Aug 2023

Contacter un consultant

Contactez Myriam Warson, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan 2A

Téléphone: 0498 17 67 36

Emplois similaires à HR and Legal Assistant

  • IP ASSISTANT/PARALEGAL

    Diegem – Patent Paralegal – French, English and Dutch – Legal sector | 1095627
    Diegeman attractive salary package that matches your experience + meal vouchers of 8
  • ADMINISTRATIEF JURIDISCH MEDEWERKER

    Menen | Paralegal | teamwork | Juridisch/administratief | 32 dagen verlof | home office | 1094530
    MenenMarktconform met extra legale voordelen