HR OFFICER (FOCUS HARDE HR) MET 12 ADV DAGEN

Mechelen | HR officer | Aanbieder technische diensten | NL-FRA-eng | Fulltime | Vast contract | 1093746
Je toekomstige werkgever

Onze klant is één van Europa’s grootste aanbieders van technische diensten. Omwille van uitbreiding zijn ze op zoek naar een HR officer om hun House of People team te versterken.

Jouw nieuwe functie

Als HR officer zal je nauw samenwerken met je collega’s HR officers en rechtstreeks rapporteren aan de HR manager. Je bent verantwoordelijk voor het hele administratieve gedeelte van de onboarding en offboarding van je nieuwe collega’s. Bovendien ben je ook het aanspreekpunt voor HR gerelateerde vragen van diezelfde collega’s. Je werkt nauw samen, zowel operationeel als administratief, met de HR business partner. Waar nodig sta je ook de payroll collega’s bij. Naast deze taken werk je ook mee aan algemene HR-projecten.

Jouw profiel

Je hebt al een eerste ervaring binnen HR en meer bepaald de sociale wetgeving. Je bent assertief en zelfstandig, resultaatgericht, je gaat graag in interactie met mensen en bent communicatief sterk in het Nederlands en Frans.

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt jou een aantrekkelijk loon aan met een breed pakket aan extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,… Je komt terecht in een leuke werkomgeving waar er groeimogelijkheden zijn. Er is de mogelijkheid om aan homeworking te doen. Jaarlijks heb je 32 dagen vakantie.

Solliciteer direct op deze vacature

Lijkt deze functie als HR officer in de regio Mechelen wel iets voor jou of ken je iemand die hiervoor geschikt is? Aarzel zeker niet om je cv te uploaden of contacteer Laura Cox op het nummer 03 202 79 69. #1093746
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Autre
Lieu
Mechelen
Spécialité
HR Generalist
Salaire
Marktconform + extralegale voordelen
Réf. :
1093746

Contacter un consultant

Contactez Laura Cox, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23 C4

Téléphone: 03 202 79 69