HR & RECRUITMENT OFFICER

Wilrijk | HR & recruitment officer | Multinational binnen productieomgeving | NL-EN | Fulltime | 1093717
Je toekomstige werkgever

Onze klant is een multinational en één van de grootste leveranciers binnen compressoren, generatoren, pompen, etc. Ze zijn op zoek naar een HR & recruitment officer om hun team binnen Recruitment & Development te versterken.

Jouw nieuwe functie

Als HR & Recruitment Officer zal je nauw samenwerken met je collega’s HR officers. Je bent verantwoordelijk voor het hele rekruteringsproces van operationele profielen, denk aan engineering, IT, communicatie, marketing, etc., in de regio Vlaanderen. Bovendien ga je infosessies geven over hoe het werken bij onze klant zal zijn en enthousiasmeert potentiële kandidaten om voor hun te werken. Naast het hele rekruteren werk je mee aan algemene HR-projecten.

Jouw profiel

Je hebt al een eerste ervaring binnen recruitment en het afnemen van interviews. Je bent assertief en zelfstandig, resultaatgericht, je gaat graag in interactie met mensen en bent communicatief sterk in het Nederlands en Engels.

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt jou een aantrekkelijk loon aan met een breed pakket aan extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en cafetariaplan met de mogelijkheid tot het leasen van een wagen. Je komt terecht in een leuke werkomgeving waar er groeimogelijkheden zijn. Er is de mogelijkheid om aan homeworking te doen. Jaarlijks heb je 30 dagen vakantie.

Solliciteer direct op deze vacature

Lijkt deze functie als HR & Recruitment Officer in de regio Antwerpen wel iets voor jou of ken je iemand die hiervoor geschikt is? Aarzel zeker niet om je cv te uploaden of contacteer Laura Cox op het nummer 03 202 79 69. #1093717
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Autre
Location
Wilrijk
Specialism
Recruitment and Selection
Pay
marktconform brutoloon
Ref:
1093717

Talk to a consultant

Talk to Laura Cox, the specialist consultant managing this position, located in Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Telephone: 03 202 79 69