HULPBOEKHOUDER

Wijnegem | Glijdende uren | Afwisselend takenpakket | 37.5 uren-werkweek | 1093625
Jouw nieuwe functie:
Tot jouw takenpakket behoren het verwerken van de facturen en het controleren van de financiële verrichtingen. Daarnaast dien je maandelijks de btw-aangiftes in en verzorg je de intracommunautaire opgaven. Tot slot geef je ook de betalingen in.

Jouw profiel:
Jij behaalde een bachelordiploma accountancy - fiscaliteit, graduaat boekhouden of gelijkaardig en wil vooral jouw theoretische kennis omzetten in de praktijk. Je hebt sterke administratieve capaciteiten en werkt zeer gedetailleerd. Je kan vlot overweg met MS Word en Excel, heb je daarnaast ook al met Winbooks gewerkt dan is dit een grote troef. Je kan vooral vlot overweg met nieuwe dingen en hebt elke dag zin om bij te leren.

De arbeidsvoorwaarden:

Je zal tewerkgesteld worden in een uitdagende voltijdse job. Zij bieden meteen een vast contract met leuke extralegale voordelen. Je werkt met glijdende uren.

Over jouw nieuwe werkgever:
Onze klant is een familiebedrijf dat actief is in de scheepvaart. Je komt terecht in een groeiend team, waar iedereen steeds met de glimlach komt werken en houdt van een goede werksfeer. Jouw collega’s zullen je met open armen verwelkomen en wegwijs maken binnen het bedrijf

Solliciteer meteen
Wil je meteen jouw kandidatuur stellen? Solliciteer dan nu online of neem contact op met Liesbeth Van Roy van Hays Herentals voor meer info via 014/ 48 03 38 #1093625
Klik hier voor de Hays Privacy Policy, waar u alles kunt lezen over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen, en wat uw rechten zijn.

Samenvatting

Jobtype
Vast
Sector
Supply Chain & Logistics
Locatie
Wijnegem
Divisie
Accounting support
Salaris
Mooi loon aangevuld met extra legale voordelen
Ref:
1093625

Neem contact op

Contacteer Liesbeth Van Roy, de consultant die deze vacature beheert, in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telefoonnummer: 014 48 03 38