ICT HELPDESKMEDEWERKER

Regio Gent | tickets oplossen | support | hardware & software | 1093006
Jouw nieuwe functie
In deze rol als IT helpdeskmedewerker zal je het eerste aanspreekpunt zijn voor klanten voor verschillende IT-problemen. Je zal tickets opvolgen (Jira) over hard- en softwareproblemen. Bijvoorbeeld bugs in een scherm, fout in programmatie, printerproblemen en mails die blokkeren,… Je bent vlot met beheren en verwerken van tickets en durft echter ook je handen uit de mouwen te steken en eens een kabel vastpakken. Je begrijpt de problemen die de klant kan voorhebben. Je kan zelf ook bekijken wat er on site nog verbeterd kan worden en je kan dit terugkoppelen. Je collega’s zijn o.a. developers die diepgaandere problemen in de software verder opvolgen. Je gaat zaken structureel aanpakken en je lost de problemen op remote of je gaat ter plaatse langs.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn
Voor deze functie als helpdeskmedewerker zijn we op zoek naar iemand met bij voorkeur een bachelor in een IT gerelateerde opleiding. Idealiter heb je reeds een eerste support- of helpdeskfunctie achter de rug. Je wil graag tickets oplossen en zo bijdragen aan de groeiende firma. Je hebt een can-do-mentaliteit en je wil jou graag inwerken. Je bent communicatief sterk en kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Engels en Frans. Je bent ook vertrouwd met serverbeheer, databasebeheer en cloud oplossingen. Ten slotte werk je gestructureerd en krijg je voldoening van mensen helpen.

Wat krijg je hiervoor terug?

Je komt terecht in een groeiende omgeving waarbij dynamiek belangrijk is. De loonsvoorwaarden zijn bespreekbaar. Je zal voornamelijk werken vanop kantoor en je komt terecht bij een groeiende logistieke dienstverlener.

Over de organisatie
Je komt terecht bij een innovatieve speler die inzet op digitalisering en automatisering. Je krijgt een loonspakket aangevuld met extralegale voordelen, gebaseerd op jouw kennis en ervaring.

Solliciteer voor deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als IT helpdeskmedewerker? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Lando Bassimon op het nummer 09 266 11 95. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden.
#1093006
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Chaîne d'approvisionnement & services logistiques
Location
Gent
Specialism
Infrastructure
Pay
Marktconforme verloning met extralegale voordelen
Ref:
1093006

Talk to a consultant

Talk to Lando Bassimon, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092661195