INTERIEURARCHITECT

Interieurarchitect | B2B projecten | Totaalinterieur | Ontwerpen, technisch uittekenen en opvolging | 1092809
Jouw nieuwe functie
Je werkt ter ondersteuning van projectmanager. Dit betekent dat je de briefing van de projectleider vertaalt naar een te verkopen plan. Zodra het project verkocht is, vorm je het ontwerp om naar gedetailleerde uitvoeringstekeningen voor onderaannemers en eigen meubelmakerij. Vervolgens maak je het grondplan, de aanzichten en 3D-tekeningen op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers waarbij je prijzen opvraagt. Op termijn krijg je de kans om door te groeien waarbij je ook rechtstreeks klantencontact hebt om ontwerpen te bespreken alsook een stuk projectopvolging voor je rekening te nemen.

Wat verwachten we van jou?
Je hebt een technisch diploma (Bachelor Interieurvormgeving/Master Interieurarchitectuur). Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring, zeker in commerciële rol is een pluspunt. Ook schoolverlaters kunnen hun kans wagen. Verder heb je een goede kennis Autocad en MS Office, terwijl kennis van Atlantis en ervaring met meubelmakerij troeven zijn. Je hebt commerciële flair, beschikt over voldoende bouwkundige kennis en werkt graag nauwkeurig. Je wordt gemotiveerd door tevreden klanten en je kan om met strakke deadlines.

Wat krijg je hiervoor terug?
De firma biedt jou een verantwoordelijke job aan met heel veel uitdaging. Er is ruimte voor een gedegen opleiding on-the-field zodat je jezelf kan inwerken. Je komt terecht in een financieel gezond, modern bedrijf met een sterke traditie. Binnen de firma heerst er een uitermate collegiale sfeer in een open landschapsbureau. De verloning zal afgestemd worden op je profiel, inclusief extralegale voordelen.

Over de organisatie
Onze klant is een gekende speler binnen de professionele interieursector. Met hun ultramoderne machinepark staan ze in voor totaalinrichtingen A tot Z op maat van de klant. Ze onderscheiden zich door hun professionele aanpak, dynamisch team en duidelijke visie.

Op zoek naar een job als interieurarchitect in B2B sector waarbij je stelselmatig meer verantwoordelijkheden kunt opnemen? Solliciteer via de website of vraag meer info aan Charlotte Vandevelde van HAYS Kortrijk via 056 23 04 61 of 0470 19 10 18. #1092809
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Construction
Location
Roeselare
Specialism
Construction
Pay
Afhankelijk van profiel
Ref:
1092809

Talk to a consultant

Talk to Charlotte Vandevelde, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 0470191018