INTERNAL SALES MEDEWERKER

Waregem | internal sales | Vlot NL/FR | communicatief en cijfermatig | voltijds | 1088521
Jouw nieuwe functie
Als internal sales medewerker sta je in voor het voorbereiden, opmaken en beheren van offertes. Je analyseert samen met de sales manager de noden van de klant en verzamelt de nodige informatie om een offerte te kunnen opmaken. Je maakt de juiste berekeningen en bent stipt bij het aanleveren van de offertes. Je begeleidt de klant bij het nemen van de beslissingen. Verder bied je ondersteuning naar het team van de commerciële binnendienst als de buitendienst en zorg je voor een correcte administratieve opvolging.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Voor deze functie mikken we op een bachelor met nuttige ervaring bij voorkeur in een technische omgeving. Je bent vlot in het Nederlands en beschikt over een goede kennis van het Frans en Engels. Verder kan je goed overweg met het MS Officepakket en heeft een ERP pakket zeker geen geheimen voor jou. Je bent zowel cijfermatig als communicatief sterk. Je werkt administratief nauwkeurig en werkt graag gestructureerd. Je beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je komt terecht in een stabiele en dynamische kmo en kan rekenen op een zeer afwisselende functie waarin zelfstandigheid en verantwoordelijkheid worden gegeven. Je wordt opgeleid krijgt ondersteuning van een gepassioneerd team. Je krijgt een contract van onbepaalde duur in combinatie met een aantrekkelijk loonpakket. Onze klant hanteert een licht glijdend uurrooster met mogelijkheid tot opstart tussen 8 en 8u30.

Over de organisatie
Onze klant biedt totaaloplossingen aan met betrekking tot brandveiligheid, zijnde rook-en warmte afvoer en brandcompartimentering.

Solliciteer voor deze vacature
Interesse in deze functie van internal sales medewerker? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Louise-Marie Verbrugghe op 056 23 05 87. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1088521
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Autre
Location
Waregem
Specialism
Sales Support
Pay
Marktconform met extra legale voordelen
Ref:
1088521

Talk to a consultant

Talk to Louise-Marie Verbrugghe, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: +3256230587