INTERNAL SALES MEDEWERKER STAALBEDRIJF

Kortrijk | Internal sales | Kennis Frans | Positief & communicatief sterk | voltijds | 1082762
Jouw nieuwe functie
Als internal sales medewerker binnen dit Kortrijks staalbedrijf maak je deel uit van een team van een 10-tal medewerkers en ben je verantwoordelijk voor je eigen toegewezen regio’s. Je werkt hierbij nauw samen met de external sales en de andere afdelingen binnen het bedrijf. Je bent de eerste contactpersoon voor de klanten en ontvangt de binnenkomende orders/offertes via mail of via de telefoon. Je houdt de prijzen nauwgezet in de gaten en onderhandelt met de klant wanneer nodig. Je volgt de bestellingen op van A-Z. Dit wil zeggen dat je het order ingeeft en opvolgt tot de levering van het product bij de eindklant. Je houdt iedereen in de loop en zorgt ervoor dat alles zeer efficiënt verloopt. Tot slot behandel je, indien nodig, ook de klachten van de klanten en zorg je voor de beste oplossing.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
De ideale kandidaat voor deze vacature beschikt over communicatieve vaardigeden en haalt energie uit het opbouwen en onderhouden van duurzame klantenrelaties. Je spreekt vlot Nederlands en Frans Verder ben je op administratief vlak nauwkeurig en kan je je prioriteiten stellen wanneer nodig. Daarnaast ben je stressbestendig en heb je een goede kennis van MS Office. Enige kennis van SAP is zeker een plus!

Wat krijg je hiervoor terug?
Je komt terecht in een stabiel en duurzaam familiebedrijf in een gevarieerde job. Naast een correcte verloning zijn er extra legale voordelen als maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een groepsverzekering. Je werkt in een 40 uren week waardoor je bovenop het wettelijke verlof 12 extra ADV krijgt.

Over de organisatie
Onze klant is één van de belangrijkste staal service centers in de Benelux en Frankrijk. Ze zijn een distributie- en verwerkingscentrum van staafstaal, platen en buizen, en zijn actief in de metaalverwerkende industrie.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als internal sales medewerker in regio Kortrijk? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Louise-Marie Verbrugghe op 056/230587. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.
#LI-DNI
#1082762
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Manufacturing & Production
Lieu
Heule
Spécialité
Customer Service and Call Centre
Salaire
Marktconform met extra legale voordelen
Réf. :
1082762

Contacter un consultant

Contactez Louise-Marie Verbrugghe, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: +3256230587