INTERNAL SALES MEDEWERKER

Waregem | Vlot in NL/EN | commercieel & klantgericht | flexibele uren / 12 adv dagen | 1094188
Jouw nieuwe functie.
Als internal sales medewerker binnen dit bedrijf maak je deel uit van een team van 5 personen. Je werkt zeer nauw samen met de external sales en de andere afdelingen binnen het bedrijf. Je bent naast de sales managers ook de contactpersoon voor de klanten en ontvangt de binnenkomende orders/offertes via mail of via de telefoon. Je staat in voor het opmaken van offertes, behandelen van lastenboeken en opvolgen van lopende projecten van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en informeert hem over de prijs, leveringstermijnen en bestellingen en communiceert ook vlot intern met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Dit gaat van de productie-afdeling tot en met de boekhouding. Tot slot behandel je, indien nodig, ook klachten van de klanten.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn

De ideale kandidaat voor deze vacature beschikt minstens over een bachelordiploma en heeft idealiter reeds ervaring binnen dergelijke rol. Sterke schoolverlaters met zin voor initiatief komen ook in aanmerking. Je bent commercieel en klantgericht ingesteld en beschikt over een gezonde dosis empathie en leergierigheid. Je bent een echte teamplayer die zowel zelfstandig als individueel kan werken. Je bewaart steeds het overzicht en weet vlot prioriteiten te stellen. Je beheerst zowel een vlotte schriftelijke als mondelinge communicatie van het Nederlands en Engels. Goede kennis van het Frans is een troef. Technische affiniteit is een mooie plus!

Wat krijg je hiervoor terug?

Na een brede en doorgedreven opleiding krijg je de kans om mee te groeien aan het verhaal van deze gezonde en mensgerichte kmo. Je komt terecht in een jong en dynamisch team! Onze klant biedt een aantrekkelijke verloning, dit aangevuld met heel wat extra legale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, woonwerk vergoeding,..). Er wordt gewerkt met een flexibel uurrooster voor een ideale work/life balance. Je werkt in een 40-urenweek, waardoor je bovenop het wettelijke verlof 12 extra adv-dagen hebt.

Over de organisatie
Dit bedrijf is één van de belangrijkste verlichtingsbedrijven binnen de projectenmarkt. Hun sterkte is het exclusief invoeren van verlichtingsproducten van professionele topkwaliteit. Dit maakt hen tot één van de belangrijkste marktspelers in België. Jarenlange kennis en een professioneel imago maakt van hen een belangrijke partner.

Solliciteer voor deze vacature

Interesse in deze functie als internal sales medewerker? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Louise-Marie Verbrugghe op 056 23 05 87. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1094188
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Autre
Lieu
Waregem
Spécialité
Sales Support
Salaire
Marktconform met extra legale voordelen
Réf. :
1094188

Contacter un consultant

Contactez Louise-Marie Verbrugghe, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: +3256230587