INTERNAL SALES OFFICER

Roeselare | administratieve/commerciële functie | Kennis NL/FR/EN | vlot met MS Office | 1088850
Jouw nieuwe functie.
In deze rol sta je in voor de volledige orderopvolging van A-Z. Dit wil zeggen vanaf het ingeven en opvolgen van de orders tot de klanten op de hoogte houden gedurende het volledige proces en verder sta je in voor het behandelen van problemen en klachten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Je houdt prijsaanpassingen nauwgezet bij. Je overlegt intern vlot met de collega’s van productie, planning en logistiek om klanten steeds correct te kunnen informeren. Je bent verantwoordelijk voor je eigen toegewezen klantenportefeuille en bent tevens back-up voor je mede collega’s. Je rapporteert aan de sales manager.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn
Je bent een taalvaardige master of bachelor en hebt idealiter ervaring op een commerciële binnendienst binnen een productieomgeving. Je bent vlot in het Nederlands, Frans, Engels en kennis van het Duits of Italiaans is een mooie plus. Je werkte eerder met een ERP-systeem en werkt vlot met MS Office. Bij voorkeur heb je enige ervaring met SAP. Je bent commercieel en klantgericht ingesteld en gaat graag nauwkeurig te werk. Daarnaast ben je een organisatorisch sterk persoon en kan je vlot prioriteiten stellen om het gewenste resultaat te behalen.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je komt terecht in een dynamische, professionele en financieel gezonde onderneming met ruimte voor initiatief. Je mag rekenen op een marktconforme verloning aangevuld met extralegale voordelen. 4/5e tewerkstelling valt binnen de mogelijkheden.

Over de organisatie

Dit bedrijf is de leider van schuimproducten in Europa. Ze voorzien al meer dan 50 jaar comfort als grootste producent van polyurethaan schuim en vele gerelateerde producten.

Solliciteer voor deze vacature
Interesse in deze functie als internal sales medewerker? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Renée Delarue op 056/23.04.63. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1088850
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Fabrication & Production
Location
Roeselare
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
Verloning naar profiel en ervaring
Ref:
1088850

Talk to a consultant

Talk to Renee Delarue, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 056230463