INTERNATIONAL FIELD ENGINEER

Bachelor of ingenieur elektromechanica | opstarten machines en troubleshooting | vooral Europa | 1098162

Jouw nieuwe functie

Ter versterking van het serviceteam word je als international field service engineer ingezet voor de installatie van machines bij klanten in Europa (soms wereldwijd). Daarbij verzorg je ook de nodige praktische opleiding aan operatoren. Vooraleer op verplaatsing te gaan, krijg je een grondige interne opleiding van 3 tot 6 maanden afgestemd op jouw leertraject. Dit gaat over alle technische aspecten: mechanisch, elektrisch, pneumatisch en machinesoftware. Daarna ga je mee met een ervaren collega en geleidelijk aan krijg je kleinere projecten toegewezen tot je uiteindelijk volledig zelfstandig op baan kan. Je begint met opdrachten binnen Europa en als je het zelf wilt dan kan je ook wereldwijd reizen. In deze job ben je 60 tot 80% op verplaatsing: van midweek tot maximum 2 weken indien Europa, tot 3 weken aaneensluitend indien wereldwijde verplaatsingen.

Wat verwachten we van jou?
Voor de job van international field service engineer beschik je over een diploma bachelor of ingenieur elektromechanica; kennis van automatisatie is een troef. Ervaring is niet vereist, maar je beschikt wel over een gezonde dosis zelfredzaamheid en flexibiliteit. Uiteraard hanteer je een correcte houding naar klanten toe en onderhoud je een goede communicatie met de serviceafdeling. We verwachten een vlotte kennis NL/EN, andere talenkennis is een troef.

Wat krijg je hiervoor terug?

Als field service engineer kan jij het verschil maken op vlak van klantentevredenheid. Voor jouw flexibiliteit en inzet kan je rekenen op een mooi salaris aangevuld met extralegale voordelen, een wagen en extra onkostenvergoeding bij verplaatsingen.

Over de organisatie

Dankzij een innovatieve en dynamische aanpak slaagt deze West-Vlaamse machinebouwer er in om wereldwijd een stabiele groei te realiseren. Ook voor haar medewerkers stelt het bedrijf alles in het werk om een aangename werksfeer te creëren.

Solliciteer direct op deze vacature

Ben je een technische problemsolver die graag onderweg is en goed zelfstandig kan functioneren? Reageer online of contacteer Leen Bekaert van HAYS Engineering via 056 230 460


#LI-DNI
#1098162
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Engineering
Lieu
Brugge
Spécialité
Engineering
Salaire
mooi salaris en extra vergoedingen
Réf. :
1098162

Contacter un consultant

Contactez Leen Bekaert, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 0478738059

Emplois similaires à INTERNATIONAL FIELD ENGINEER

 • Front-End Developer

  Brugge I Front-End Developer I Perm full-time I €3000 - €4000 I 1098112
  Brugge€3000 - €4000
 • FULL-STACK .NET DEVELOPER

  Brugge I Full Stack .NET Developer I Perm full-time I Marktconforme verloning I 1093177
  BruggeMarktconform verloningspakket
 • JAVA DEVELOPER

  Brugge I Java Developer I Perm full-time I €3000 - €4000 I 1095104
  Brugge€3000 - €4000
 • Technical Service Engineer

  Technische service support | verfijnde hightech toestellen | intern – soms extern | internationale klanten
  REGIO BRUGGE EN WERELDWIJD. Het bedrijf voorziet een correct salarispakket met extra legale voordelen
 • Facility engineer

  Leidinggevende vaardigheden | brede verantwoordelijkheden in facility | Zwevezele
  ZwevezeleCompetitief salaris + voordelen