INTERNATIONAL PRODUCT MANAGER B2B

Denderstreek | International Product Manager B2B | A-speler Niche | Productieomgeving | 1093304
Jouw nieuwe functie
Als International Product Manager B2B in de Denderstreek sta je in voor productoptimalisaties en salesondersteuning. Dagelijks steek jij de handen uit de mouwen met als doel de positie van de onderneming in zijn niche te versterken op Europees niveau. Het is voor jou dan ook van groot belang om klantenrelaties te onderhouden waardoor jij 30% van je tijd zal reizen. Je krijgt er de grote vrijheid om het topproduct te sturen en denkt mee aan toekomstige projecten en initiatieven. Jouw takenpakket als International Product Manager B2B is verdeeld in twee grote luiken, met als eerste product gerelateerde verantwoordelijkheden. Als International Product Manager B2B heb jij er alle belang bij de trends op de markt blijvend te analyseren, concurrentie op te volgen en prijsstrategieën scherp te houden. Dankzij jouw marktkennis draag jij je steentje bij betreft toekomstige productinnovaties. Voor het tweede, klantgerichte, luik identificeer je de noden van de klanten en vertaal je deze in concrete initiatieven. Je draagt de positionering van het product hoog in het vaandel en hebt als doel dit blijvend te ondersteunen met oog op verdere expansie. Als International Product Manager B2B kom jij terecht in een internationale onderneming die, ondanks zijn omvang, een gezellig team heeft met korte communicatielijnen. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de Head of Sales en Marketing vanuit hun kantoor te Oudenaarde.

Jouw profiel
De ideale kandidaat voor deze functie als International Product Manager B2B heeft minstens een hoger diploma en geniet van minstens 2 jaar relevante werkervaring in een technische/productie omgeving. Ervaring in de bouwsector is een sterke plus. Eerder heb jij productlanceringen ondersteund en productcategorieën gemanaged. Je kan met lean-tools aan de slag en weet procesverbeteringen te identificeren en in kaart te brengen. Als International Product Manager B2B ben jij avontuurlijk en hou je ervan nauw samen te werken met mensen. Je droomt ervan deel uit te maken van een groeiend bedrijf en staat open voor een dynamische werkomgeving. Als toekomstige International Product Manager B2B ben jij strategisch, kan jij gemakkelijk aan de slag met cijfers, en denk jij oplossingsgericht. Project- en stakeholder management kent voor jou ook geen geheimen. Daarnaast spreek jij Nederlands en kan jij vlot communiceren in Frans en Engels.

De arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie van International Product Manager B2B in de Denderstreek wordt een aantrekkelijk salaris voorzien met een totaalpakket aan extralegale voordelen en een bedrijfswagen. Naast het salaris krijg je de mogelijkheid mee te groeien in een groeiende onderneming.

Over de organisatie
Onze klant is een internationale onderneming met een sterke positie in zijn niche. Hun klanten zijn B2B en zijn verspreid over meerdere continenten. Als International Product Manager B2B in de Denderstreek kom jij terecht in een dynamische bedrijfscultuur die een opmerkelijk laag verloop kent over de jaren heen. Het is en blijft een sterk familiebedrijf waar werknemers centraal staan. Ze doen er veel aan om werknemers thuis te laten voelen en zullen je met open armen verwelkomen.

Interesse in deze functie als International Product Manager B2B in de Denderstreek? Solliciteer dan snel online! Voor bijkomende informatie kan je na het uploaden van jouw cv contact opnemen met Virginie De Smecht via 09/266 11 96.
#1093304
Klikněte zde pro přístup k zásadám o ochraně osobních údajů Hays. Zde získáte detailní informace o tom, jak používáme a chráníme vaše osobní data a jaká jsou vaše související práva.

Souhrn

Typ úvazku
Hlavní PP
Odvětví
Fabrication & Production
Lokalita
DENDERSTREEK
Obor
Product and Brand Marketing
Mzda
Aantrekkelijk salaris + firmawagen
Ref:
1093304

Spojit se s konzultantem

Kontaktní osoba: Virginie De Smecht, odborný konzultant spravující tuto pozici, Pobočka: Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telefon: 092661196