IT SYSTEEMBEHEERDER

Gent | Bedrijfswagen | Entertainmentsector | Windows-omgeving | 1092609
Jouw nieuwe functie
Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheren, installeren en ondersteunen van de backoffice infrastructuur. Concreet zorg je voor patches van het OS en de basissoftware en je staat in voor Active Directory of migraties. Ook ga je als coördinator meehelpen aan de client-infrastructuur en projecten. Je werkt nauw samen met de ander IT teams en geeft waar nodig advies bij de selectie van nieuwe hard- en software. Indien nodig verplaats je je ook tussen de verschillende sites om on-site support te geven.
Ten slotte neem je afwisselend ook deel aan de wachtdienst voor IT. Dit kan je natuurlijk van thuis uit uitvoeren.

Jouw profiel
Voor deze functie beschik je over een hogere opleiding in IT of een relevante werkervaring. Een sterke passie voor IT is een must. Daarnaast heb je een goede kennis van netwerken (Microsoft-omgeving) met de nodige knowhow van Active directory, DNS, DHCP. Daarnaast zijn Office 365, sharepoint en Intune je ook niet onbekend. Je hebt zowel affiniteit met het hardware gegeven, alsook met het uittesten van nieuwe software. Ook heb je een goede technische kennis en ervaring met Endpoint security & privacy, SCCM/MDT/MBAM, scripting en end to end encryptie.
Je kan vlot zelfstandig werken. Het is noodzakelijk om Nederlands vlot te beheersen en een basiskennis Frans (aangevuld met Engels) te hebben.

De arbeidsvoorwaarden
In ruil voor jouw inzet, wordt een marktconform loonpakket samengesteld op basis van jouw competenties en ervaring. Onder andere een bedrijfswagen met tankkaart en maaltijdcheques zijn alvast deel van het pakket.

Over de organisatie
Wij bieden jou een werkervaring bij een expanderende marktleider in de entertainment wereld. Een polyvalente job met veel verantwoordelijkheden en uitdagingen in een resultaatgericht en financieel gezond bedrijf. Een werkomgeving die uitnodigt om het beste van jezelf te geven en elke dag bij te leren.

Solliciteer meteen voor deze vacature
Interesse in deze job als systeembeheerder regio Gent? Contacteer Lando Bassimon (09 266 11 95), of solliciteer via de HAYS-website.
#1092609
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Broadcasting, Musique & Film
Location
Gent
Specialism
Infrastructure
Pay
Marktconform loonpakket + bedrijfswagen
Ref:
1092609

Talk to a consultant

Talk to Lando Bassimon, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092661195