JUNIOR ACCOUNTANT

Brugge | vlot met Excel | Engels/Nederlands | glijtijden & 32 dagen verlof | 1093336
Jouw nieuwe functie
Als junior accountant kom je terecht in een team van een 4-tal mensen en ben je zowel verantwoordelijk over een aantal voorbereidende, boekhoudkundige taken als administratieve taken ter ondersteuning. Concreet ga je onder meer aankoopfacturen inboeken en controleren, doe je de controle voor de centralisatie van facturen en ben je de back-up voor oa de verkoopfacturen, het beheer, het inboeken en het controleren van de mastercards en cash uitgaven. Verder ondersteun je in het uitschrijven van procedures en handleiding ikv het opzetten van een nieuwe ERP pakket Microsoft Dynamics. Afhankelijk van jouw competenties en motivatie kunnen er op termijn extra of nieuwe taken toegevoegd worden aan jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan de Head of Finance

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Je behaalde een bachelordiploma in een administratieve of boekhoudkundige richting en hebt idealiter een eerste werkervaring achter de rug. Je bent administratief en cijfermatig sterk. Je kan vlot overweg met diverse computerprogramma’s zoals Excel en je kunt je voldoende vlot uitdrukken in het Engels. Ten slotte ben je een echte teamspeler die nauwkeurig & kan werken.

Wat krijg je hiervoor terug?

Je komt terecht in een innovatieve en dynamische omgeving. Er wordt een competitieve verloning aangeboden, daarnaast werk je in een glijdend uurrooster en heb je recht op 32 dagen verlof die vrij te kiezen zijn.

Over de organisatie
Je komt terecht in een internationaal bedrijf dat sterk groeit door wereldwijde expansie, maar het familiaal karakter behoudt.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als junior accountant? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Louise-Marie Verbrugghe op het nummer 056/23 05 87. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1093336
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Autre
Lieu
Brugge
Spécialité
Accounting support
Salaire
Marktconform met extra legale voordelen
Réf. :
1093336

Contacter un consultant

Contactez Louise-Marie Verbrugghe, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: +3256230587