JUNIOR ACCOUNTANT

Regio Brussel | medische sector | competitief salarispakket | flexibele uren, 32 dagen verlof | 1091017
Voor een van onze klanten actief in de medische sector zijn we opzoek naar een Junior Accountant.

Jouw nieuwe functie

Als boekhouder AY kom je in het Finance & Accounting team. Concreet bestaat jouw takenpakket uit het boeken van bankafschriften en algemene kosten, de verwerking van de day-to day operationele betalingen, credit management of het opstellen van financiële rapporten. Daarnaast bied je ondersteuning bij de opmaak van maandelijkse btw-aangifte en de jaarlijkse afsluiting. Tot slot is het mogelijk, naargelang je ambities dat jouw takenpakket nog kan worden uitgebreid in de toekomst.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?


Voor deze job als Junior Accountant gaan we op zoek naar iemand met een master/bachelor in een boekhoudkundige/ financiële richting. Idealiter kan je een eerste (boekhoudkundige) ervaring voorleggen maar tegelijkertijd kunnen schoolverlaters ook in aanmerking komen. Je bent vlot in het in één van de twee landstalen (FR/NL) met een goede kennis van de tweede taal en Engels. Je hebt een passie voor cijfers en bent analytisch ingesteld. Je hebt een hands-on-mentaliteit en houdt ervan om zowel in team als zelfstandig te werken.

Wat krijg je hiervoor terug?

Deze internationale organisatie biedt jou een boeiende functie met ruime verantwoordelijkheid. In deze job krijg je ontwikkelingskansen en kan je rekenen op een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen. Deze klant biedt een glijdend uurrooster en 32 dagen verlof die deels vrij te kiezen zijn.

Over de organisatie

Onze klant betrekt haar werknemers in hun groeiverhaal en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Verder biedt deze organisatie doorgroeimogelijkheden, ruimte voor initiatief en een degelijke opleiding op maat. Tot slot kom je in een aangename en stimulerende omgeving waarbij het personeel centraal staat.

Solliciteer direct op deze vacature

Neem contact op met Estelle Bishinga op het nummer 0471/623 299, via mail estelle.bishinga@hays.com of solliciteer nu online. #1091017
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Soins de santé & Médical
Location
Brussels
Specialism
Accounting support
Pay
Aantrekkelijk salaris
Ref:
1091017

Talk to a consultant

Talk to Estelle Bishinga, the specialist consultant managing this position, located in Brussel
Hays Brussel, Louizalaan 326

Telephone: 02 206 68 43