JUNIOR APPLICATION SUPPORT

Zwijndrecht | Junior Application Support | Infrastructure | Windows,Linux RedHat | NL/EN | 1092841
Jouw functie

Als Junior Application Support binnen een onderneming actief in de petrochemie ben je verantwoordelijk voor het bieden van 24/7 support en het onderhoud van de install base. In eerste instantie zal de focus liggen op het bieden van applicatie-ondersteuning, zowel front-end (windows) als back-end (Redhat).
Deze functie maakt groei mogelijk van de supportdesk naar het implementatieteam. Daar werk je nauw samen met het ontwikkelteam om de bestaande software te configureren, testen en verbeteren. Tijdens de implementatiefase ben je verantwoordelijk voor het implementeren van onze software- en hardware oplossingen op de locatie van de klant. Je rapporteert naar de support manager.
In deze functie versterk je het support team en werk je nauw samen met de Projectmanagers om de oplossing op tijd aan de klanten te leveren.

Jouw profiel

Je komt voor de functie van Junior Application Support in aanmerking wanneer je beschikt over een bachelordiploma of gelijkwaardig bent door ervaring. Je bent communicatief, een teamplayer, en hebt een ‘hands-on’-mentaliteit. Idealiter heb kennis van Linux(RedHat) en MySQL.
De complexiteit van de systemen vereist dat je kalm kan blijven onder druk en kan presteren in een zelfverzekerde en professionele houding.
Je bent analytisch en beschikt over trouble shooting skills. Daarnaast kan je goed multitasken en heb je ook kennis van netwerken.
Ten slotte communiceer je vlot in het Nederlands en Engels, kennis van Frans of Duits zijn een pluspunt.

De arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht in een internationaal bedrijf met een solide reputatie dat toonaangevend is in zijn segment. Binnen het bedrijf kom je terecht in een jong dynamisch IT team. Je krijgt een contract voor onbepaalde duur en een verloning op basis van je opleidingsniveau en/of ervaring.
Deze verloning is aangevuld met de nodige extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, bedrijfswagen, laptop, gsm en hospitalisatieverzekering. Er worden coaching, training en opleidingen voorzien door de organisatie.

Over de organisatie

Als Junior Application Support kom je terecht in een autonome, dynamische en groeiende werkomgeving gelegen in Zwijndrecht. Er heerst een positieve ingesteldheid onder de werknemers waarbij teamspirit heel belangrijk is.
Naast een ‘great place to work’ biedt deze organisatie je een uitdagende functie binnen IT en veel professionele groeimogelijkheden.

Interesse in deze job als Junior Application Support in regio Zwijndrecht? Contacteer Evi Raeymaekers (03 302 07 05), of solliciteer via de HAYS-website. #1092841
Fai clic qui per accedere alla Privacy Policy di Hays, che fornisce informazioni dettagliate su come utilizziamo e proteggiamo le tue informazioni personali e sui tuoi diritti a riguardo.

Riepilogo

Tipologia di lavoro
Tempo indeterminato
Settore
Technologie & Services internet
Sede di lavoro
Zwijndrecht
Divisione
Infrastructure
Retribuzione
Marktconform + extralegale voordelen
Rif:
1092841

Consulente di riferimento

Il Consulente Evi Raeymaekers, è il nostro esperto che gestisce questa opportunità di lavoro, con sede a Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Telefono: 033020705