JUNIOR CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER

Rumst | Logistiek | Junior | Customer Service | Engels | 1094245
Jouw functie
Voor onze klant, een sterk draaiende multinational, zijn wij op zoek naar een junior Customer Service met zéér goede kennis Engels. Je hoofdtaak bestaat uit het opvolgen van binnenkomende orders. Je gaat de voorraad na en informeert je klanten over de status van het dossier en wanneer de levering zal plaatsvinden. Hiervoor heb je vele contacten met zowel de interne departementen als je klanten. Bij klachten of problemen sta je de klant zo goed mogelijk te woord. Verder maak je offertes op, houd je performancerapporten bij en bereid je de facturatie voor.

Jouw profiel
Je beschikt over een bachelordiploma. Een eerste werkervaring in de logistiek/ export en in de customer service is een plus! Voor deze functie zoeken we iemand die zéér goed communiceert in het Engels. Een woordje Nederlands is een plus. Je bent communicatief, durft initiatief nemen en je bent flexibel.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een uitdagend takenpakket, een opleiding on-the-job. Ze voorzien een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, Ecocheques en hybride werken. Het is een voltijdse functie met een beginduur van 6 maanden. Dit kan verlengd worden of omgezet worden naar een vast contract.

Over de organisatie

Er heerst een familiale en open sfeer. Het bedrijf voorziet een moderne, aangename werkomgeving en zet in op de competenties van iedere werknemer. Je krijgt een goede opleiding en na de opleidingsperiode kan er veel van thuis uit gewerkt worden.

Solliciteer direct
Ben jij de Customer service medewerker die wij zoeken? Aarzel niet om te solliciteren via de onderstaande knop, neem contact op met Joke Kuppens op het nummer 03/202.79.74 of stuur een mail naar joke.kuppens@hays.com. #1094245
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Temporary
Industry
Chaîne d'approvisionnement & services logistiques
Location
Rumst
Specialism
Customer Service and Call Centre
Pay
Bespreekbaar
Ref:
1094245

Talk to a consultant

Talk to Joke Kuppens, the specialist consultant managing this position, located in Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Telephone: 03 202 79 74