JUNIOR HR BUSINESS PARTNER

Junior HR Business Partner | Rechterhand HR Manager | Internationale omgeving | Gent | Voltijds of 4/5
Jouw nieuwe functie
In deze functie heb je een veelzijdig en gevarieerd takenpakket. Binnen de internationale HR Community werk je mee aan de verschillende HR initiatieven en dit binnen verschillende werkgroepen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor allerlei HR gerelateerde vragen voor zowel de medewerkers als de business leaders. Je verzorgt in samenwerking met het sociaal secretariaat de payroll van zo’n 180 medewerkers (white collar) en je biedt ondersteuning in bestaande en nieuwe projecten( oa WELL-BEING, retentiebeleid…). Maandelijks verzorg je de HR rapportering over allerhande HR topics en zorg je dat de onboarding van nieuwe medewerkers op een vlotte en aangename manier verloopt. Je werkt in tandem met HR Manager en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de alle nodige support en advies die de medewerkers nodig hebben. Door jouw kritische blik ben je instaat om HR processen te optimaliseren en neemt daarom hierin graag ook een actieve rol op. Tenslotte help je mee aan het organiseren van het personeelsfeest en diverse bijeenkomsten.

Jouw profiel
Bij voorkeur genoot je een hogere opleiding of kan je terugblikken op enkele jaren ervaring binnen een gelijkaardige functie. Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels; basiskennis van het Frans is een extra troef. De MS Officepakketten zoals PowerPoint en Excel hebben voor jou geen geheimen. Je hebt een up to date kennis van de huidige sociale wetgeving en ervaring met Payrollverwerking is een plus. Qua persoonlijkheid ben je energiek, gedreven en straal je rust en positiviteit. Je kan je makkelijk inleven in diverse situaties om zo je betrokkenheid tov de medewerkers tonen. Je bent een teamplayer met een flexibele en can-do ingesteldheid.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou een creatieve en open werkomgeving aan waarin jouw toekomstige collega’s gepassioneerd zijn door hun werk. Onze klant stelt het welzijn voorop van haar werknemers voorop en streeft continue naar perfecte work-life balance. Ook jij zal zowel op persoonlijk als op professioneel vlak kunnen groeien door diverse opleidingen te volgen. Bovendien krijg je een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen met de mogelijkheid tot thuiswerk.

Je toekomstige werkgever
Je toekomstige werkgever is wereldwijd een toonaangevende onderneming, die diverse bedrijven ondersteunt bij het nemen van hun belangrijkste beslissingen.

Interesse in deze boeiende job bij een onderneming die voor heel wat bedrijven het verschilt maakt? Solliciteer dan snel online! Voor bijkomende informatie kan je na het uploaden van jouw recent cv contact opnemen met Patty Cathelyn via 09/269 25 41 #1092534
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Administration & Services publics
Location
Gent
Specialism
HR Generalist
Pay
Marktconform loon aangevuld loon met extralegale voordelen
Ref:
1092534

Talk to a consultant

Talk to Patty Cathelyn, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092331183

SIMILAR JOBS

 • HR MANAGER

  Human Resource Manager / generalistische functie met focus op harde HR/ Gent / 1092886
  GentMarktconform loon naar opleiding en ervaring
 • COMP & BEN SPECIALIST

  Compensation & Benefits Specialist / Regio Gent / Voltijds / Internationale onderneming / 1092710
  GentAantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegal voordelen
 • JUNIOR RECRUITMENT CONSULTANT

  Antwerpen | Recruitment Consultant | Werving | Selectie | Sales | Business Development | 1093389
  Borgerhout2250-2900