JUNIOR MANAGEMENT ASSISTANT MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Regio Puurs | Management Assistant | Internationaal bedrijf | Nederlands-Frans-Engels | Fulltime of 80%
Voor een van zijn klanten, een internationale speler in de transport- en logistieke sector, kijkt Hays Antwerpen Office Professionals uit naar een management assistant met gevarieerd takenpakket. We zoeken iemand die direct kan opstarten.

Jouw rol

Als management assistant zal je een gevarieerd takenpakket hebben. In eerste instantie ben je de rechterhand van de directeur. Je beheert zijn of haar agenda, plant de nodige meetings in en woont die vergaringen ook bij om te notuleren. Verder tref je de nodige voorbereiding van de presentaties voor de directeur. Hiervoor analyseer je het cijfermateriaal dat ze je voordien bezorgen. Als je alles geanalyseerd hebt aan de hand van Excel, zet je alles mooi in de juiste presentatie lay-out. Daarnaast sta je in voor alle interne communicatie van de afdeling waardoor je regelmatig mails of brieven zal versturen naar de medewerkers. De communicatie gebeurt in verschillende talen dus je zal regelmatig teksten vertalen in het Nederlands, Frans en het Engels. Tot slot ondersteun je mee verschillende adhoc projecten zoals een nieuw systeem waar je dan het contactpersoon voor bent. Kortom werk je nauw samen met de directeur van het departement en heb je daarnaast nog gevarieerde administratieve taken.

Jouw profiel

Onze klant kijkt uit naar iemand met een bachelor of gelijk werk- en denkniveau met een sterke talenkennis. Het gaat om een brede variërende rol waar je alles goed moet opvolgen en in goede banen moet leiden door jouw sterke organisatorische vaardigheden. Daarom is het van belang dat je administratief sterk en communicatief bent. Daarnaast ben je ook analytisch sterk om de gekregen resultaten om te zetten in draaitabellen via Excel en nadien in een presentatie te zetten voor de directeur. We zoeken voor deze positie iemand die naast het Nederlands ook vlot Frans spreekt om de documenten correct te kunnen vertalen en om in contact te staan met collega’s van het Franstalige filiaal. Het Engels is belangrijk voor de interne contacten met de buitenlandse filialen, als ook voor de vertalingen van de documenten en communicaties. Voor deze functie is het belangrijk dat je flexibel en stressbestendig bent. Verder ben je gedreven en kan je zelfstandig te werk gaan. Als je graag alles regelt, is deze vacature voor jou weggelegd.

Aanbod

Bij onze klant kom je terecht in een internationaal bedrijf in de transport- en logistieke sector. Ze zorgen voor een gevarieerde functie met verantwoordelijkheden waar ruimte is om door te groeien. Je komt in een team met de management assistants van de andere afdelingen. De klant garandeert een warme sfeer dankzij tal van evenementen zoals familiedagen, barbecues en resultaatsgerichte evenementen. Zij bieden jou een marktconform salaris aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals 6 adv-dagen en maaltijdcheques. Ben je de juiste kandidaat? Dan gaan zij graag met jou een langetermijnengagement aan.

Solliciteer nu!

Herken je jezelf en spreekt deze vacature van management assistant jou aan? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of via de button! In geval van vragen of extra info kan je contact opnemen met Eline Van Gysel van Hays Antwerpen. #1094311
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Chaîne d'approvisionnement & services logistiques
Lieu
Puurs
Spécialité
Office management
Salaire
€2000-3000 + voordelen
Réf. :
1094311

Contacter un consultant

Contactez Eline Van Gysel, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23 C4

Téléphone: 032012857

Emplois similaires à JUNIOR MANAGEMENT ASSISTANT MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

  • JUNIOR MANAGEMENT ASSISTANT

    Diegem | Junior Managfement Assistant | Bachelor | NL-FR-EN | Interim optie vast | 1094518
    Diegemaantrekkelijke verloning + maaltijdcheques van 8 euro