JUNIOR / SENIOR FINANCE CONSULTANT

Uiteenlopende provincies I Bachelor of Master met financiële achtergrond I Marktconform salaris met fimawagen
Over de organisatie
Voor onze klant, een kmo die een breed gamma aan financiële en consulting services aanbiedt, zijn wij door volle expansie op zoek naar extra consultants die mee willen verder bouwen aan het succesverhaal van deze onderneming.

Jouw nieuwe functie

Als finance consultant wordt je ingezet op gevarieerde projecten binnen finance en/of operations/supply chain, dit binnen diverse sectoren en bedrijven. De inhoud kan variëren tussen finance, supply chain en digital zoals controlling opdrachten, opzetten van management rapporteringen en allerhande transformatie initiatieven binnen finance en supply chain. Door de verscheidenheid aan klanten bouw je een breed netwerk uit en krijg je de kans om op korte termijn snel veel nieuwe kennis te vergaren. Bovendien ben je telkens de SPOC van jouw project en ben je voor deze klant verantwoordelijk van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de vennoten.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Voor de functie van finance consultant gaan wij op zoek naar iemand met een bachelor- of masterdiploma binnen een economische-financiële richting. Zowel schoolverlaters als kandidaten met werkervaring komen in aanmerking. Je bent proactief, hands on en hebt een dynamische ondernemersmentaliteit. Bovendien werk je gestructureerd en efficiënt en ben je communicatief en analytisch sterk. Verder spreek je vloeiend Nederlands en Engels en werk je vlot met Word, Excel en PowerPoint. Tot slot voel je je aangetrokken tot een flexibele werkomgeving.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je krijgt de mogelijkheid om je carrièrepad volledig zelf uit te bouwen en kan vb op termijn ook mede aandeelhouder worden. Het bedrijf is allesbehalve een logge omgeving maar is heel dynamisch en stimuleert eigen inbreng en visie. Verder mag je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket, dit binnen een omgeving waar mensen centraal staan.

Solliciteer meteen op deze vacature
Ben jij de ideale kandidaat voor deze job als finance consultant? Neem contact op met Annick Faas op het nummer 056230460 of solliciteer online. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan snel een kijkje op onze website of voeg Annick toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken.
#1091356
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Permanent
Secteur d'activité
Banques & Finances
Localisation
WEST - EN OOST-VLAANDEREN
Spécialité
Audit and Controlling
Salaire
Aantrekkelijk salarispakket
Réf.:
1091356

Contactez-nous

Parlez à Annick Faas, en charge de cette offre, située à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 056230460