JUNIOR WERFLEIDER DENEMARKEN

Droom je van een werfleidersfunctie in het buitenland?
Diploma Industrieel ingenieur Bouwkunde of Bachelor Bouw I Werfleider industrieprojecten I Pas afgestudeerden komen ook in aanmerking

Over je nieuwe functie
In deze functie word je verantwoordelijk over de uitvoering en afhandeling van diverse montage- en/of bouwprojecten (vnl. kantoren en logistieke gebouwen) vanaf de overdracht t.e.m. de definitieve oplevering. Je bent de schakel tussen bouwheer, studiebureau en de mensen van de uitvoering. Je waakt over de planning, veiligheid en productiviteit op de werf zowel van eigen arbeiders als van lokale aannemers. Op maandagochtend vertrek je, op vrijdag en in het weekend ben je terug in België.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Hays Construction is op zoek naar een Industrieel Ingenieur Bouwkunde of Bachelor Bouw van opleiding. Ervaring is zeker een pluspunt, maar goede pas afgestudeerden kunnen zeker ook hun kans wagen! Belangrijk zijn proactiviteit en sterke organisatieskills. Flexibele werkuren zijn eigen aan de job. Je kan je goed uit de slag trekken in het Engels.

Wat krijg je hiervoor terug?
Onze klant biedt je een uitdagende en verantwoordelijke job waarbij je hoofdzakelijk in Denemarken en Zweden werkt. Maar tijdens weekends en vakanties ben je steeds thuis. Het brutoloon is afhankelijk van je profiel. Men voorziet diverse extralegale voordelen, aangepast aan je verplaatsingen en verblijf in het buitenland. De structuur is er vlak, de mentaliteit no-nonsense en de sfeer jong en enthousiast. Men voorziet tevens een degelijke opleiding voor nieuwkomers.

Over deze organisatie
Deze gerenommeerde bouwonderneming heeft verschillende specialisaties. Je komt terecht in een serieuze organisatie waar een open communicatie en een spontane en dynamische sfeer belangrijk zijn. Je krijgt de kans om te werken aan de verdere groei van deze marktleider. De bedrijfscultuur moedigt ondernemerszin aan.

Solliciteer nu voor deze vacature

Wil je verdere inlichtingen over deze vacature als junior Werfleider Denemarken? Verstuur dan snel je cv naar Lies Hooghe van HAYS Construction Kortrijk, solliciteer online of neem telefonisch contact op via 0498/176691. #1092663
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Construction
Lieu
Waregem
Spécialité
Construction Management
Salaire
Pakket in functie van de vele verplaastingen en verblijf
Réf. :
1092663

Contacter un consultant

Contactez Lies Hooghe, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 0498 17 66 91