KEY ACCOUNT MANAGER FOOD PACKAGING

HQ: Oost-Vlaanderen | Regio: België | Key Account Manager | Verpakking | Voeding | Koekjes, chocolade, fruit,

Over de organisatie

Onze klant verwerkt verpakkingen gericht naar groothandelaars of voedselbedrijven zoals koekjes en snoepfabrieken, retailers, groenten en fruitfabrikanten, … Om hun salesteam te versterken zijn ze op zoek naar een Key Account Manager voor België.


Jouw nieuwe functie

Als Key Account Manager ben je verantwoordelijk voor het overnemen van Key Accounts en het actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en potentiële nieuwe producten. In deze concurrerende omgeving is het een uitdaging om je te onderscheiden. Het vergt vaak een lange adem en het testen van verschillende benaderingen om klanten te overtuigen. Het aanbieden van competitieve prijzen en flexibiliteit is een sterke troef van het bedrijf, aangezien ze een kmo zijn en snel kunnen schakelen. Het opbouwen van sterke relaties met klanten is essentieel in deze B2B-omgeving, waar iedereen al een partner heeft. Zodra de relatie is opgebouwd, volgen de orders meestal vlot. Het is de eerste stap waar je je overtuigingskracht gaat nodig hebben! In deze functie als Key Account Manager is het zeer belangrijk om nieuwe business binnen te halen. Hou er zeker rekening mee dat je niet dagelijks de baan op zal zijn en dus idealiter regelmatig op kantoor in Oost-Vlaanderen aanwezig bent.


Jouw profiel

  • Minimum 3 jaar ervaring in Account Management
  • Je hebt ervaring in productsales
  • Huntersmentaliteit
  • ERP-kennis is een plus
  • Bij voorkeur ben je tweetalig Nederlands en Frans. Engels spreek je ook vlot.
  • Je bent flexibel, bereidwillig en laat de moed niet snel zakken. Je bent volhardend en een manusje-van-alles.


De arbeidsvoorwaarden

Je mag voor deze functie als Key Account Manager een marktconform brutosalaris verwachten met mooie extralegale voordelen zoals firmawagen met tankkaart, maaltijdcheques, en telefoonabonnement.


Solliciteer direct op deze vacature

Heb je interesse in deze job? Solliciteer dan snel online en stuur ons je cv, of bel ons op voor meer informatie.

Is deze job niet helemaal wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vertrouwelijk gesprek over je carrièremogelijkheden


#LI-DNI
#1097355
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Retail & Consumer Goods
Lieu
East Flanders
Spécialité
National Sales
Salaire
Aantrekkelijk brutoloon met mooie extralegale voordelen
Réf. :
1097355

Contacter un consultant

Contactez Julie Van Looveren, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23 C4

Téléphone: 032420003