Klantenbeheerder ziekenfonds - internationale dossiers

Brugge | Klantenbeheerder | NL/ ENG/ FR | Internationale dossiers | Thuiswerk mogelijk | 1101345

Over jouw nieuwe werkgever

Als je op zoek bent naar een bedrijf met ambitie, waar jij mee het verschil kan maken ben je hier aan het juiste adres! Een open communicatie, ruimte om ideeën te delen en feedback te geven staan hier centraal. Je komt terecht in een stabiel team waar men oog heeft voor een positieve werksfeer en een goede onderlinge samenwerking.

Jouw takenpakket

Jij beheert de ziekteverzekering van klanten die in het buitenland wonen, werken en/of op reis zijn of hierrond plannen maken.

  • Vanuit jouw persoonlijke interesse volg je de internationale wet- en regelgeving op de voet, alsook internationaal afgesloten verdragen. Deze zaken vertaal je op een duidelijke manier naar jouw klanten
  • Je geeft advies op maat over vaak inhoudelijk complexe dossiers, met een lange doorlooptijd en alle bijhorende communicatie en feedback momenten
  • Samen met jouw collega’s bouw je aan langetermijnrelaties met klanten die overal ter wereld wonen en/of werken

Kortom, een veelzijdige job met een internationaal karakter, waarin jouw communicatie- en organisatietalent volledig aan bod komt!

Jouw profiel

  • Je beschikt over een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring en hebt naast het Nederlands een goede kennis van het Engels en het Frans.
  • Jouw analytische vaardigheden zet je graag in om je vast te bijten in complexe dossiers
  • Je bent een teamplayer die de zaken kritisch durft te bekijken en fungeert graag als centraal aanspreekpunt voor verschillende betrokken partijen (intern en extern)

De arbeidsvoorwaarden

Alles om je goed te voelen op het werk en in je job, daar zet dit bedrijf op in!

Je wordt door professionals opgeleid en krijgt de ruimte om ook jouw kennis en ervaring in het team te brengen. Jouw persoonlijke ontwikkeling, een goede work-life balans en fun op het werk staan centraal.

Daarnaast voorziet men een aantrekkelijk loonpakket inclusief voordelen zoals ziekte- en tandverzekering voor jouw hele gezin, mogelijkheid tot thuiswerk en extralegale verlofdagen.


Solliciteer meteen

Ben jij onze klantenbeheerder met interesse in internationale contacten? Solliciteer meteen of contacteer Tiffeni Smeyers voor meer info.

Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Legal Practice
Lieu
Brugge
Spécialité
Office Administration
Salaire
Aantrekkelijk salarispakket
Réf. :
1101345
Date de fermeture
19 May 2024

Contacter un consultant

Contactez Tiffeni Smeyers, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34A

Téléphone: 014395674

Numéro d'agrément 


VG 292/BUOSA W.INT.35 W.SO.35 


Brussels n° 00322-406-20121217