KREDIETADVISEUR

Diksmuide-Ieper-Roeselare | Kredietadviseur | Ervaring kredieten | Commercieel | Banking | 1078170

Jouw nieuwe functie

Als Kredietadviseur ben je het aanspreekpunt voor particulieren en professioneel cliënteel wat betreft kredieten. Enerzijds voer je gesprekken rond woonkredieten en begeleid je de klanten door het geven van professioneel advies en het adviseren van de passende kredietoplossing (van eenvoudige tot complexe dossiers). Hierbij hou je rekening met de behoeften van de klant maar ook met de kredietpolitiek van de bank inzake kredietrisico. Je stelt een kwalitatief kredietdossier op en werkt het dossier van a tot z af. Verder heb je oog voor cross-selling wat betreft andere bankproducten en verzekeringen gelinkt aan het krediet.

Anderzijds bezoek je de professionele klanten en adviseert hen op maat inzake hun projecten (vnl. investeringskredieten, dagelijks bankieren). Hierbij heb je oog voor cross-sellingopportuniteiten voor de collega op verzekeringen.

Indien je dit wil, neem je een voortrekkersrol op als Kantoorverantwoordelijke in één van de vestigingen en kan je mee instaan voor de aansturing van het team. Je volgt de commerciële targets mee op, levert inspanning om deze te behalen en rapporteert op regelmatige basis aan het management. Je bent tevens het aanspreekpunt voor jouw team, helpt hen om hun problemen op te lossen en stuurt bij waar nodig.


Jouw profiel

Voor deze job als Kredietadviseur behaalde je een hoger diploma in een economische richting. Daarnaast heb je reeds enkele jaren commerciële bankervaring in kredieten en heb je bij voorkeur ook een brede kennis van de verschillende domeinen binnen de bank. Je beheert het breed segment klanten in het kantoor, flexibiliteit is dus een belangrijke eigenschap.

Als je de rol van kantoorverantwoordelijke ambieert (nu of op termijn), bezit je een goeie dosis leidinggevende skills. Je haalt voldoening uit het werken met en het aansturen van een team collega’s. Op de lange termijn help je mee met de verdere uitbouw van het kantoor, een goede portie ondernemerszin zal je hierbij zeker helpen.


De arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht bij een bancaire speler met een duidelijk groeiverhaal. Hoog professionalisme, efficiëntie en digitalisering zijn waarden die zij hoog in het vaandel dragen. Zo bouwen zij aan een model dat “futureproof” is. Op het vlak van verloning mag je rekenen op een competitief loon in lijn met jouw profiel, aangevuld met diverse extralegale voordelen. Je komt terecht in een stabiel team van gemotiveerde collega’s waarbij een positieve werksfeer en ‘no-nonsense’ cultuur primair zijn.


Over de organisatie

Onze klant is een zelfstandig bankagent & onafhankelijk verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen in de regio Diksmuide – Ieper – Roeselare. Als één van de grootste spelers uit de regio bieden zij hun klanten een totaaloplossing in bank & verzekeringen aan, dit zowel voor particulieren als voor ondernemingsklanten. Omwille van de sterke focus op persoonlijke & correcte service kent het kantoor een constante en sterke groei. Om het huidig team van 20 medewerkers te versterken, zijn wij van Hays bank & verzekeringen voor hen op zoek naar een Kredietadviseur.

Heb je reeds commerciële ervaring in kredieten en ben je op zoek naar een afwisselende job met verantwoordelijkheid? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou!


Solliciteer direct op deze vacature
Kan deze boeiende job als Kredietadviseur bij een bank in de regio Diksmuide – Ieper – Roeselare jou aanspreken?
Reageer online en bezorg ons jouw cv, wij nemen dan snel contact met je op voor verdere screening.
Wil je graag meer info? Contacteer Stefanie Meurisse van Hays Bank & Verzekeringen op het nummer +32 (0)9 267 99 89.
Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be
Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.


#LI-DNI
#1078170
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Banking & Financial Services
Lieu
REGIO DIKSMUIDE-IEPER-ROESELARE
Spécialité
Banking
Salaire
Marktconform loon + extralegale voordelen
Réf. :
1078170

Contacter un consultant

Contactez Stefanie Meurisse, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Téléphone: 09 267 99 89

Emplois similaires à KREDIETADVISEUR

  • Krediet Adviseur

    Krediet Adviseur | Tienen | NL | Vast Contract | 1098494
    Tienen2800
  • KREDIETADVISEUR

    Gullegem | Kredietadviseur | Ervaring woonkredieten of starter | Commercieel | Administratief | Bank | 1080067
    GULLEGEMAantrekkelijk loon + extralegale voordelen