KWALITEITSASSISTENT CHEMIE

Roeselare | QA medewerker chemie | dagwerk | Bachelor (bio)chemie | 1089099
Jouw nieuwe functie
In deze job als Quality Assistant ondersteun je de Quality manager bij het beheer van het kwaliteitsmanagementssysteem volgens ISO 9001. Concreet zorg je voor de registratie, analyse en opvolging van de kwaliteitsproblemen en non-conformiteiten. Je ziet toe op de kwaliteitscontroles en behandelt de klachten, afwijkingen,… Verder ben je voldoende op de werkvloer aanwezig om het kwaliteitsbewustzijn bij de werknemers te bevorderen en zorg je voor de nodige opleidingen. Daarnaast behoort de uitvoering van de procesaudits en de voorbereiding van de kwaliteitsmeetings ook tot jouw takenpakket. Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke.

Jouw profiel

Voor de vacature van Quality Assistant zoekt Hays Life Sciences een bachelor bij voorkeur (bio)chemie. Ook net afgestudeerde kandidaten komen in aanmerking. Je bent een gedreven en communicatief persoon. Vervolgens kan je zelfstandig werken en ben je administratief sterk. Ervaring in de kwaliteitszorg en/of productie-omgeving is pluspunt.. Een goede kennis Nederlands/Engels is in deze internationale omgeving belangrijk. Kennis van SAP is een pluspunt.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een afwisselende job aan als quality assistant binnen een gezonde onderneming in beweging. Je kan rekenen op een mooie verloning aangevuld met extralegale voordelen.

Over de organisatie

Voor een toonaangevende internationaal bedrijf binnen de chemiesector, regio Roeselare, zijn wij op zoek naar een Quality assistant.

Solliciteer direct op deze vacature
Wil je graag meer weten over deze job als assistent kwaliteit? (ref. 1089099) Neem dan vrijblijvend contact, op het nummer 056/65.31.38 of solliciteer online. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje op onze website hays.be of voeg Stephanie toe op LinkedIn, zodat jouw interesses kunnen worden besproken #1089099
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Chimie
Location
Roeselare
Specialism
Life Sciences
Pay
Extralegale voordelen - groeiend bedrijf
Ref:
1089099

Talk to a consultant

Talk to Stephanie Deman, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 056653138