LABORANT CHROMATOGRAFIE

Laborant chromatografie | 1090223
Jouw nieuwe functie
Als Laborant ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende analytische testen op binnenkomende grondstoffen, evenals op tussen- en eindproducten van chemische, petrochemische producten en gassen. Tot jouw takenpakket behoren technieken zoals: HPLC, GC, GCMS, ... Je staat zelf in voor de interpretatie van de bekomen resultaten.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn
Idealiter behaalde je een bachelor/masterdiploma in Chemie, Biochemie of biomedische laboratoriumtechnologie,…) Heb je een eerste of uitgebreide relevante (stage-)ervaring binnen een labo met één of meerdere eerdergenoemde technieken, dan zijn wij op zoek naar jou! Niets ontsnapt aan jouw kritische arendsoog en elk probleem kan je onmiddellijk tackelen met je probleemoplossend vermogen en zin voor verantwoordelijkheid.Bovendien beschik je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en stressbestendigheid.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je komt terecht in een boeiende en gevarieerde job met mogelijkheid tot ontplooiing. Als stabiel en internationaal bedrijf staan we garant voor de nodige werkzekerheid en bieden we je naast een competitief salaris en de klassieke extralegale voordelen (maaltijdcheques en verzekeringen) ook de optie om deel te nemen aan ons fietsleaseplan.

Solliciteer voor deze vacature
Wil je graag meer weten over deze vacature als Laborant chromatografie bij een internationaal chemisch bedrijf in regio Antwerpen? Solliciteer dan snel online of neem contact op met Yannice Jakubowics, Senior Consultant Life Sciences, voor meer informatie.

Is deze job toch niet helemaal jouw ding, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging binnen Life Sciences? Neem dan zeker ook contact op met Hays Life Sciences Antwerpen of stuur me een bericht via LinkedIn.
#1093498
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Temporary
Industry
Chimie
Location
Antwerpen
Specialism
Life Sciences
Pay
Afhankelijk van ervaring
Ref:
1093498

Talk to a consultant

Talk to Yannice Jakubowics, the specialist consultant managing this position, located in Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23

Telephone: 032012854