LANDMETER - GUNSTIG WERKREGIME!

Landmeetkunde-Geomatica I Verlof vrij te kiezen I Recup & overloon voor beurtelings nachtwerk en weekendwerk |
Jouw nieuwe functie
Na enige inwerking, of een doorgedreven opleiding wanneer je als junior start, word je verantwoordelijk voor topografische opmetingen op die werven die jou worden toegewezen.
Je verzorgt zowel het voorbereidend werk (nulmeting, ontwerp..) als de landmeetkundige begeleiding tijdens de uitvoering van de werken. Je zal hiervoor gebruik maken van de meest recente landmeetkundige technieken en tools. Je staat in voor een nauwkeurige dataverwerking en rapporteert aan het hoofd van de afdeling geomatics engineering.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Voor deze job als landmeter kijkt Hays Construction uit naar iemand met een master- of bachelordiploma Landmeten, Geomatica of iemand die gelijkwaardig is door ervaring. Je kan vlot werken in MS Office en CAD. Je hebt een sterke interesse in geometrie bij grote infrastructuurwerken. Je bent flexibel naar locatie en werktijden toe; eens tijdens de nacht of weekend werken tegen extra loon en recup is geen probleem voor jou. Een werkdag duurt er echter nooit langer dan 8 uur. Tot slot ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Wat krijg je hiervoor terug?
Je start er in een uiterst boeiende en afwisselende job binnen een gepassioneerd team van landmeters. Er zijn tal van opleidingsmogelijkheden en doorgroeiopties. Daarnaast ontvang je een aantrekkelijk loon aangevuld met een bedrijfswagen en cafetariaplan om zelf je extralegale voordelen te kiezen. Na je opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om 1 dag of 2 halve dagen per week te telewerken. Deze organisatie sluit niet collectief, je kan je verlof dus vrij kiezen. Bovendien kan je genieten van extra veel verlofdagen doordat je nacht- en weekendwerk mag recupereren. Een dag bij deze werkgever duurt nooit langer dan 8u.

Over de organisatie
Je komt terecht bij een van de meest geavanceerde aannemers in België binnen de infrastructuur dat onderdeel is van een internationale groep. De firma beschikt over de modernste werktools, is zeer goed georganiseerd, levert kwalitatief werk en ook als werkgever scoren ze goede punten.

Solliciteer voor deze functie
Wil je verdere inlichtingen over deze vacature Landmeter? Neem dan contact op met Lies Hooghe van Hays Construction Kortrijk op het nummer 0498/176691 of solliciteer online. #1089111
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Construction
Lieu
Gent
Spécialité
Construction Management
Salaire
Afhankelijk van profiel. Firmawagen + cafetariaplan
Réf. :
1089111

Contacter un consultant

Contactez Lies Hooghe, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 0498 17 66 91