LOGISTIEK BEDIENDE

Antwerpen | Administratie | Logistiek | Haven | 1093395
Jouw nieuwe functie
Voor onze klant, een grote logistieke speler in de Haven van Antwerpen, zijn we op zoek naar een Logistiek bediende. Als Logistiek bediende ben je verantwoordelijk voor alle administratie omtrent de afhandeling van lossing en lading vrachtwagens/wagons, administratieve afhandeling van container behandelingen, in- en uitslagen stocksysteem alsook stockopvolging- en telling, opvolging en rapportering van verschillende trafieken, dossierbeheer van A-Z (los- en laadorders, CMR’s, …) en voorbereiden van werkbonnen voor facturatie. Tijdens verlofperiodes spring je in als back-up aan het chauffeursloket. Deze rol is erg administratief getint.

Jouw profiel

Idealiter heb je een eerste administratieve ervaring binnen de logistieke sector achter de rug of een logistieke opleiding op zak. Belangrijk is dat je leergierig bent, je nauwkeurig en gestructureerd kan werken en je ook echt voldoening haalt uit een administratief takenpakket. Je bent vlot in het Nederlands en Engels en leert snel nieuwe IT-systemen aan. Enige flexibiliteit in werkplanning en shiften is belangrijk. Je werkt in daguren van 8-16u maar tijdens de verlofperiodes en wanneer je moet inspringen aan het loket moet je in shiften van 6-13u & 13-21u werken.

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt een gevarieerde rol met verantwoordelijkheid binnen een zeer dynamische werkomgeving. Een mooie verloning op basis van ervaring wordt aangevuld met o.a. maaltijdcheques, een verzekeringspakket en 6-ADV dagen.

Over de organisatie
Mijn klant is een provider van op maat gemaakte logistieke diensten. Het gaat om een sterk verankerde en gekende onderneming in de Haven van Antwerpen.

Solliciteer direct op deze vacature:
Ben jij de Logistiek bediende die wij zoeken? Solliciteer dan snel online of via mail naar joke.kuppens@hays.com #1093395
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Chaîne d'approvisionnement & services logistiques
Lieu
Antwerpen
Spécialité
Logistics
Salaire
Bespreekbaar - PC226
Réf. :
1093395

Contacter un consultant

Contactez Joke Kuppens, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Téléphone: 03 202 79 74