LOGISTIEK COÖRDINATOR

Wommelgem | Supply Chain | DIY | Mooie verloning | 1092109
Jouw nieuwe functie
Voor onze klant, Belgische marktleider DIY, ben ik op zoek naar een Logistiek Coördinator. Je houdt je bezig met de continue procesoptimalisatie en bent het eerste aanspreekpunt voor alle vragen komende van het 3PL magazijn. Je zal één maal per week aanwezig zijn het magazijn en waakt over de kwaliteit van de supply chain processen. Daarnaast ben je sterk in het onderhandelen en waakt over de correcte naleving van de contracten met externe partners. Vervolgens behoort onder andere de integratie van de nieuwe leveranciers en de verdere coördinatie en de uitbouw van de online verkoop en de logistieke opvolging erachter tot jouw takenpakket. Tot slot heb je een goed contact intern met de verschillende divisies (Inkoop, BI en IT-dienst) en bied je de nodige ondersteuning.

Jouw profiel
Je bent in het bezit van een bachelor- of een masterdiploma en/of hebt reeds enkele jaren ervaring in operationele logistieke ondersteuning. Je zal met verschillende MS Officetoepassingen werken alsook een ERP systeem (ervaring met SAP is een grote plus). Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en beschikt over een goede kennis van het Frans en het Engels. We verwachten dat je iemand bent dat initiatief durft nemen, nauwkeurig werkt en oplossingsgericht.

De arbeidsvoorwaarden
Je komt terecht bij een gekende speler binnen een uitdagende positie als Logistiek Coördinator. Je krijgt een mooi salarispakket voorgeschoteld, aangevuld met verschillende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, bonus, laptop, kortingen in de winkel en de mogelijkheid op thuiswerk.

Over de organisatie
De organisatie is de Belgische marktleider in DIY gelegen te Wommelgem.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben jij de Logistiek Coördinator die wij zoeken? Aarzel niet om te solliciteren via de onderstaande knop, neem contact op met Joël Peersman op het nummer 03/242 00 19. of stuur een mail naar Joel.peersman@hays.com.
#1092109
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Chaîne d'approvisionnement & services logistiques
Location
Wommelgem
Specialism
Logistics
Pay
Mooie verloning + extralegale voordelen
Ref:
1092109
Closing date
27 Jan 2023

Talk to a consultant

Talk to Joel Peersman , the specialist consultant managing this position, located in Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23

Telephone: 0478703309