LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE

Roeselare | Optimalisatie logistieke processen | Aantrekkelijk loon | Organisatorisch sterk | Problem solver |
Jouw nieuwe functie
In de functie van logistiek manager maak je de commerciële afspraken met bestaande en nieuwe leveranciers en organiseer je de verschillende logistieke flows. Samen met jouw team sta je in voor de organisatie van het transport. Je bepaalt als transportspecialist het eigen beleid, behoudt het overzicht en stelt prioriteiten om een optimaal resultaat te bekomen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen en je zorgt voor een optimaal voorraadbeheer. Je onderhoudt een goed contact met de verschillende leveranciers en negotieert met hen afspraken rond prijs, hoeveelheid, leverbetrouwbaarheid, service en kwaliteit. Tot slot evalueer je de samenwerking met de transporteurs en werk je aan partnerships op lange termijn. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Je behaalde een bachelordiploma of bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een goed logisch denkvermogen, stelt de juiste prioriteiten en werkt kwaliteitsgericht. Verder heb je een goede kennis van het Nederlands en kan je je mondeling uitdrukken in het Engels.

Wat krijg je hiervoor terug?
We bieden je een afwisselende functie in een zeer dynamische omgeving met korte communicatielijnen. In ruil voor je inzet word je beloond met een aantrekkelijk loon in lijn met jouw ervaring aangevuld met extralegale voordelen.

Over de organisatie
Je komt terecht in een sterk groeiend productiebedrijf, internationaal actief. Het familiebedrijf staat garant voor korte en open communicatielijnen, snelle beslissingen en het nakomen van gemaakte afspraken.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als logistiek manager regio Roeselare? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Bo Merlevede op het nummer 0470 99 42 93. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1094048
Klikněte zde pro přístup k zásadám o ochraně osobních údajů Hays. Zde získáte detailní informace o tom, jak používáme a chráníme vaše osobní data a jaká jsou vaše související práva.

Sumário

Cargo
Permanente
Setor
Fabrication & Production
Localização
Roeselare
Área de especialidade
Logistics
Salário
Aantrekkelijk loon in lijn met jouw ervaring aangevuld met extralegale voordelen
Referência
1094048

Fale com um Consultor

Fale com Bo Merlevede, o consultor especializado responsável por esta vaga,, localizado em Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telefone: 056 23 04 60