MAINTENANCE AND SITE ENGINEER

Nationale functie | Maintenance & Site Engineer | Railway industrie | Rijbewijs B | 1091511
Jouw nieuwe functie

Als Maintenance & Site Engineer ben je verantwoordelijk voor de inbedrijfstelling, het onderhoud en herstellingen van/ aan installaties gelinkt aan de spoorwegen, zoals hefblokken, platformen, seinsignalisatie, wissels, schakelkasten, … Ook de aansluiting van elektrotechnische installaties, het beheer en de opvolging van de werven en de administratieve follow-up na interventies behoren tot je takkenpakket. De werven bevinden zich in heel België, met een focus op de as Antwerpen – Brussel – Gent – Mechelen. Je werkt in een team van 3 personen en zal ook 1 week per maand stand-by zijn voor interventies.

Jouw profiel

Je hebt bij voorkeur een bachelordiploma in Industriële Ingenieurswetenschappen met optie elektromechanica /elektriciteit of een A2-diploma in elektromechanica. Praktische ervaring in elektromechanica is hierbij een absolute must. Bovendien heb je een professionele kennis van het Nederlands, Frans en Engels en ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent flexibel, hands-on, een echte teamspeler en bent steeds bereid je collega’s te helpen en bij te springen waar nodig. Mocht je ervaring kunnen voorleggen in werfbeheer en/of industrieel onderhoud is dit zeker een plus.

De arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt een afwisselende en veelzijdige functie in een dynamisch team met intern groeimogelijkheden en tal van opleidingen. Bovendien bieden ze een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, tankkaart, laptop, smartphone, groeps- en hospitalisatieverzekering en een forfaitaire vergoeding. Ook zijn er 32 vakantiedagen en kan je je overuren omzetten in compensatiedagen.

Over de organisatie

Onze klant is een bloeiende kmo die actief is in de spoorwegsector en gespecialiseerd is in de integratie, de installatie en het onderhoud van technische systemen. Ter versterking van hun onderhoudsteam zijn zij op zoek naar een Maintenance & Site Engineer die mee wil werken aan het beheer en de controle van de verschillende werven.

Solliciteer direct op deze vacature

Ben je geïnteresseerd in deze Maintenance & Site Engineer functie of ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn? Stuur je cv naar Aurélie Defoin van Hays Diegem Engineering. Je kunt haar ook bereiken op 02/227.39.89. #1091511
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Ingénierie
Location
Zaventem
Specialism
Engineering
Pay
aantrekkelijk salarispakket + bedrijfswagen + 32 vakantiedagen
Ref:
1091511

Talk to a consultant

Talk to Aurelie Defoin, the specialist consultant managing this position, located in Diegem
Hays Diegem,, Culliganlaan A2

Telephone: 022273989