MAINTENANCE ENGINEER

Ingenieur elektromechanica | Projecten in maintenance en investeringen | Opvolgen, coördineren, aansturen
• Ingenieur elektromechanica
• Projecten in maintenance en investeringen
• Opvolgen, coördineren, aansturen
• Regio Gent

Jouw nieuwe functie

Als Maintenance Engineer kom je het Maintenance team terecht. Voor nieuwe projecten help je met het definiëren van de technische specificaties van de instrumenten, materialen en machines, rekening houdend met het lange termijn onderhoud en standaardisatie. Jij bent verantwoordelijk voor het onderhoudsprogramma. Daarnaast maak je ook analyses, op basis van data dat je verzameld heb tijdens de down time van jouw werktuigen. Je ontwikkeld en optimaliseert de preventieve onderhoudsplannen, om zo de down time van de werktuigen tijdens de interventies te minimaliseren. Je beschrijft de technische specificaties in de onderhoudscontracten en verzekerd de beschikbaarheid van essentiële onderdelen die eventueel nodig zijn in jouw afdeling. Je onderhoud contact met de onderaannemers om zo snel onverwachte problemen op te lossen. Je helpt hen ook wanneer ze on site zijn. Je ondersteunt/ helpt de techniekers van het maintenance team in hun dagelijkse taken van preventief onderhoud en storingsproblemen. Ten slotte ben je betrokken bij nieuwe technologieën.

Wat verwachten we van jou?
Voor deze functie van Maintenance Engineer zoekt Hays Engineering bij voorkeur een ingenieur elektromechanica. Ervaring is niet doorslaggevend maar wel jouw creatieve geest en proactieve aanpak, jouw flexibiliteit om autonoom en in team te functioneren. Je vindt het prettig om met technische vragen of projecten bezig te zijn maar evenzeer om een coördinerende rol op te nemen. Het is voor jou dan ook geen probleem om geregeld op de werkvloer te komen. Verder vereist de job enige flexibiliteit om deel te nemen aan een permanentiesysteem dat eerlijk verloopt en correct vergoed wordt. Je maakt vlot gebruik van IT-tools en kan je praktisch behelpen in het Nederlands en Engels naar de werkvloer toe.

Wat krijg je hiervoor terug?
Als Maintenance Engineer krijg je de autonomie en de kans om deze uitdagende rol op te nemen. Je maakt je bij Volvo Group Trucks deel uit van een divers team van hoogopgeleide professionals die werken met passie, vertrouwen en verandering omarmen om voorop te blijven lopen. Voor de job van Maintenance Engineer krijg je een aantrekkelijk loon en een pakket aan extralegale voordelen.

Over de organisatie

De Volvo truckfabriek in Gent is de grootste vrachtwagenfabriek van de Volvo Group wereldwijd. Elke dag assembleren bijna 3000 collega's hier trucks van topkwaliteit. Zo staan innovatie en continue verbetering standaard op onze agenda, en dat al van dag 1. Wij geloven dan ook steevast in de filosofie van Lean Manufacturing, waarbij aandacht voor kwaliteit, veiligheid en het milieu onze top prioriteit zijn. Volvo Group Trucks Operations omvat alle productie van de motoren en transmissies van de groep, evenals alle productie van Volvo-, Renault- en Mack-vrachtwagens. De organisatie is verantwoordelijk voor de levering van reserveonderdelen aan de klanten van de groep en voor het ontwerpen, bedienen en optimaliseren van de logistiek en toeleveringsketen voor alle merken, productiefaciliteiten en distributiecentra waar de Volvo Group actief is.

Op zoek naar een job als Maintenance Engineer in een internationale omgeving? Solliciteer via de website of vraag meer info aan Amber Vyncke van HAYS Kortrijk via 056 65 36 14 . #1094235
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Type de contrat
Permanent
Secteur d'activité
Fabrication & Production
Localisation
Gent
Spécialité
Engineering
Salaire
een aantrekkelijk loon en een pakket aan extralegale voordelen
Réf.:
1094235

Contactez-nous

Parlez à Amber Vyncke, en charge de cette offre, située à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 056 65 36 14