MANAGEMENT ASSISTANT (NL/FR) BIJ MODERN ADVOCATENKANTOOR!

Antwerpen | Management Assistant | Nederlands én Frans | Vast contract | 1091423
Voor een advocatenkantoor gelegen in Antwerpen, kijkt Hays momenteel uit naar een Management Assistant om het team te versterken. Deze klant biedt een stabiele job aan binnen een financieel gezond bedrijf waarbij je meteen een vast contract krijgt.

Jouw nieuwe functie

Als management assistant kom je in een team van meerdere secretaresses terecht, waarbij je een vaste partner en een team van advocaten zal ondersteunen. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit agendabeheer, het inplannen en bijwonen van meetings, het voorbereiden van presentaties, briefwisseling, database updaten, facturatie, interne en externe telefonische oproepen beantwoorden, seminaries organiseren, etc. Kortom, je hebt een breed takenpakket dat kan veranderen afhankelijk van de noden van de partner en advocaten. Je werkt ook nauw samen met interne collega's om je taken tot een goed einde te brengen.

Jouw profiel

Heb jij een bachelor office management of ervaring als management assistant? Ben jij nauwkeurig, administratief sterk, communicatief en organisatorisch sterk? Heb jij een vlotte kennis Nederlands, Engels en Frans? Heb jij ten slotte een uitstekende kennis van Word en Powerpoint? Dan kom jij in aanmerking voor deze job!

Arbeidsvoorwaarden

De klant biedt een toffe en afwisselende job aan binnen een modern advocatenkantoor. Daarnaast kom je terecht in een modern gebouw dat vlot bereikbaar is met het openbaar vervoer. Onze klant biedt een aantrekkelijk salaris aan, aangevuld met maaltijdcheques, ecocheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, etc. Het gaat om een contract van onbepaalde duur.

Solliciteer!

Heb je interesse in deze job als Management Assistant bij een advocatenkantoor in Antwerpen? Solliciteer dan snel of neem contact op met Asma Chahchah van Hays Antwerpen. #1091423
Cliquez ici pour accéder à la politique de protection des données HAYS, qui fournit des informations détaillées sur la façon dont nous utilisons et protégeons vos informations personnelles, et vos droits par rapport à cela.

Résumé

Offre
CDI
Secteur d'activité
Services juridiques
Localisation
Antwerpen
Spécialité
Office Administration
Salaire
2200-3300 + extralegale voordelen
Réf. :
1091423

Contacter un consultant

Parler à Asma Chahchah, Consultant spécialisé en charge de cette offre , située à Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23

Téléphone: +3232027965