MEDEWERKER LEVERANCIERSBOEKHOUDING

Lille | Leveranciersboekhouding | Snelle opstart | Goede work-life balance | 1091244
Jouw nieuwe functie:
Binnen het finance team beheer jij samen met je collega de dossiers van verschillende holdings. Je staat onder meer in voor de aankoopfacturatie, het boeken van de banken en de kasverslagen. Concreet controleer en registreer je alle inkomende facturen, analyseer je mogelijke problemen in het facturatieproces en los je deze op. Je rapporteert hierbij aan de hoofdboekhouder.

Jouw profiel:
Je hebt bij voorkeur een bachelordiploma in een boekhoudkundige richting op zak en deed idealiter enkele jaren relevante ervaring op. Repetitieve taken schrikken je niet af, maar je denkt ook graag (analytisch) mee. Je hebt affiniteit met cijfers en weet boekhoudkundige transacties te begrijpen. Daarnaast ben je een dynamisch persoon die zich gemakkelijk kan aanpassen. Tot slot kan je goed in team werken, collegialiteit is voor jou een belangrijke waarde.

De arbeidsvoorwaarden:
Je kan snel bij onze klant opstarten. In ruil voor jouw inzet, mag je rekenen op een mooi brutoloon. In een fulltime tewerkstelling werk je slechts 36 uren per week, waardoor je geniet van een fijne work-life verhouding. Bovendien werk je in erg flexibele uren. Ook alle verlofdagen zijn vrij op te nemen.

Over jouw nieuwe werkgever:
Onze klant is een succesvolle speler in de voedingssector. Je komt terecht in een ambitieuze onderneming waar een sterke teamgeest heerst. Je zal onthaald worden in een tof finance team met aangename collega’. Gezien de constante groei heb je hier zekerheid en mogelijkheden op lange termijn #1091244
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Retail & FMCG
Location
Turnhout
Specialism
Accounting support
Pay
Mooi salarispakket
Ref:
1091244

Talk to a consultant

Talk to Liesbeth Van Roy, the specialist consultant managing this position, located in Herentals
Hays Herentals, Atealaan 34

Telephone: 014 48 03 38

SIMILAR JOBS

 • Comptable fournisseurs H/F

  Donnez un nouveau souffle à votre carrière!
  LesquinSelon profil
 • Collaborateur comptable H/F

  Rejoignez un cabinet à taille humaine !
  NordSelon profil
 • Comptable unique H/F

  Donnez un nouveau souffle à votre carrière!
  Villeneuve d'ascqselon profil