MEERTALIGE SALES SUPPORT MEDEWERKER

Antwerpse haven | Meertalige sales support medewerker NL/FR |12 extra vakantiedagen | Bouwsector | 1095070
Jouw nieuwe functie
Als sales support medewerker voor onze klant sta jij voornamelijk in voor het verwerken en invoeren van orders die dagelijks binnenkomen per e-mail of telefonisch. Naast het verwerken en invoeren breng je ook de verschillende departementen op de hoogte en sta je steeds in nauw contact met je collega’s van de afdeling planning. Daarnaast heb je ook regelmatig contact met de klanten en behandel je de vragen en problemen steeds met een glimlach of bezorg je dit aan de juiste collega. Verder sta je in voor de administratie waarbij je verantwoordelijk bent voor de opvolging van de klanten en instaat voor de facturatie. Hierbij is het de bedoeling dat je de leveringsbonnen controleert en er voor zorgt dat alles correct in het systeem verwerkt wordt. Tot slot kan het takenpakket veranderen afhankelijk van jouw profiel en ambitie. Kortom is dit een mooie kans en een unieke ervaring!

Jouw profiel
Hays Antwerpen is voor deze functie op zoek naar een kandidaat met affiniteit voor de bouwsector met reeds 3 jaar ervaring. Gedreven pas gestudeerden komen zeker ook in aanmerking indien je beschikt over de nodige zelfstandigheid. Naast het Nederlands heb je ook een goede kennis van het Engels en Frans. Je bent een geboren initiatiefnemer en kan verantwoordelijkheid nemen over jouw eigen takenpakket. Vervolgens ben je zelfstandig, administratief én nauwkeurig! Bovendien beschik je over een eigen wagen, gezien deze klant niet bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Jouw nieuwe werkgever
Hays Antwerpen is samen met onze klant, producent van bouwmateriaal gevestigd in de Antwerpse Haven, op zoek naar een geboren initiatiefnemer om het team te vervolledigen.

De arbeidsvoorwaarden
Als sales support mag jij je verwachten aan een mooie verloning aangevuld met maaltijdcheques, 12 extra vakantiedagen en glijdende werkuren. Afhankelijk van jouw ambities zijn er ook doorgroeimogelijkheden binnen dit bedrijf. Als kerst op de taart krijg jij bij deze groeiende speler op de markt enorm veel flexibiliteit.

Wat moet je nu doen?
Heb je interesse in deze uitdaging? Neem dan snel contact op met Arzia Zekir op het nummer 03.302.07.04 of via arzia.zekir@hays.com! #1095070
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Autre
Lieu
Antwerpen
Spécialité
Customer Service and Call Centre
Salaire
€2200-€3200 met extralegale voordelen
Réf. :
1095070

Contacter un consultant

Contactez Arzia Zekir, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Antwerp
Hays Antwerp, Noordersingel 23 C4

Téléphone: 03 302 07 04