NATIONAL ACCOUNT MANAGER PROJECTS

HQ: Gent – werkregio: België | Technical Account Manager | Bouw | Farming | 1092699
Jouw nieuwe functie
Als Technical Account Manager Projects sta je in voor de B2B projectverkoop binnen België. Je beheert gelijktijdig korte en voornamelijk langdurige projecten (gemiddeld 100K-paar miljoen) in zowel de publieke als private sector waarbij jouw contactpersonen doorgaans de architect, bouwheer, aannemer is. Jouw klantenportfolio bestaat voornamelijk uit bestaande klanten of warme leads die je van A-Z opvolgt. Gezien de marktpositie van onze klant is er zelden nood aan actieve prospectie, en kan je steeds terugvallen op slapende klanten indien er nood is aan extra business development. Je bent een netwerker die in de markt steeds vinger aan de pols houdt en opportuniteiten in eerste fase weet te vinden en ervoor zorgt dat jouw producten worden voorgeschreven in complexe lastenboeken waarbij je rekening houdt met de wetgevingen in kwestie. Je hecht belang aan een sterke langetermijnrelaties en volgt van A-Z op in samenwerking met de interne afdelingen (dienst na verkoop, onderhoud, calculatie, customer service, project managers). Administratie schrikt jou bijgevolg niet af. Als Technical Account Manager Projects rapporteer je aan de Sales Manager.

Jouw profiel
De ideale kandidaat voor deze functie als Technical Account Manager Projects heeft een bachelor- of masterdiploma en minstens een eerste B2B-saleservaring. Je hebt affiniteit met een technisch product, vanuit jouw studie of werkervaring. Ervaring in bouw gerelateerde omgevingen is een troef. Je wil van A-Z werken en haalt voldoening uit relatieopbouw. Naast het Nederlands heb je een zeer goede kennis Frans en een goede kennis Engels. Je hebt een centrale woonplaats waardoor de kantoren in Gent en Antwerpen vlot bereikbaar zijn.

De arbeidsvoorwaarden

Voor deze rol als Technical Account Manager Projects wordt een aantrekkelijk salaris voorzien met een totaalpakket aan extralegale voordelen waaronder premium firmawagen en tankkaart, netto-onkostenvergoeding, dagvergoeding, maaltijdcheques, ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, ecocheques, gsm met abonnement, laptop en 32 vakantiedagen die voor +/- de helft vrij te kiezen zijn. Naast het salaris kom je terecht in een sterk groeiende groep waar interne mobiliteit en doorgroei gemotiveerd wordt.

Over de organisatie
Onze klant maakt deel uit van een sterke en groeiende groep en is in haar niche een hoogwaardige producent van technisch schrijnwerk waarbij veiligheid en kwaliteit primeert. Hun innovatieve producten bestaan uit verschillende materialen (hout, glas, aluminium, staal, …) en beschermen tegen brand, in-en uitbraak, water, geluid en zelf kogels waarbij ook maatwerk mogelijk is. Hun klanten zijn actief in zowel de publieke als private sector waardoor ze het aanspreekpunt vormen voor architecten, bouwheren, aannemers en schrijnwerkers doorheen het volledige bouwproject, van studie tot montage.

Interesse in deze job als Technical Account Manager Projects? Solliciteer dan snel online! Voor bijkomende informatie kan je na het uploaden van jouw cv contact opnemen met Delilah Aouf Van Overmeire via 09/266 11 94. #1092699
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Construction
Location
HQ: GENT – WERKREGIO: BELGIË
Specialism
National Sales
Pay
Aantrekkelijk salaris + totaalpakket extralegale voordelen
Ref:
1092699

Talk to a consultant

Talk to Delilah Van Overmeire, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 09 266 11 94