ONDERHOUDSTECHNIEKER AUTOMOTIVE

Gent | Onderhoudstechnieker | Technische opleiding | 1084958
Jouw nieuwe functie
In deze job als Onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor preventief en curatief onderhoud aan de productie- en magazijninstallaties om zo de continuïteit van de productie te garanderen. Je lost problemen op betreffende elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, sturing van de machines, etc. Bovendien analyseer je terugkerende problemen en werk je verbetervoorstellen uit. Daarbovenop sta je in voor de nodige administratie zoals het registreren van problemen en hun oplossingen, het maken van instructies, etc.

Jouw profiel
Om in aanmerking te komen voor de job onderhoudstechnieker heb je een technische opleiding genoten of heb je relevante ervaring opgebouwd. Je hebt een basiskennis van elektriciteit, mechanica, pneumatica en hydraulica. Kennis en ervaring met PLC zijn pluspunten. Je hebt een zeer goede kennis van Nederlands en minimum een gemiddelde kennis Engels. Je kan zelfstandig je werk organiseren en je hebt zin voor verantwoordelijkheid en initiatief. Je werkt in 2 ploegen en je bent bereid om regelmatig in het weekend te werken of tijdens de collectieve sluitingen.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou een fulltime job aan binnen een internationale onderneming waarvoor je een aantrekkelijk salarispakket krijgt in functie van jouw ervaring.

Over de organisatie
Onze partner Volvo Group is één van werelds toonaangevende fabrikanten van trucks, bussen en motoren met merken als Volvo, Renault Trucks en Volvo Penta.

Interesse in deze functie van Onderhoudstechnieker Automotive te regio Gent?
Solliciteer dan snel online!
#1084958
Pour plus d'information ou pour consulter d'autres offres d'emploi, merci de vous rendre sur le site de recrutement dédié./jobs/volvo/index.html
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
Contracting / Freelance
Secteur
Automotive
Lieu
Gent
Spécialité
Engineering
Salaire
Een aantrekkelijk salarispakket
Réf. :
1084958

Contacter un consultant

Contactez Lando Bassimon, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Téléphone: 092661195