ONTHAALMEDEWERKER

Regio Wetteren | Administratieve functie | Nederlands - Frans | onthaal | Voedingssector | 1091777
Jouw nieuwe functie
Als administratieve onthaalmedewerker te Wetteren ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, de eerstelijnstelefonie en het mailboxbeheer. Je ontvangt bezorgt, registreert deze en maakt verschillende formulieren in orde voor de aanvragen van klanten. Daarnaast neem je als onthaalmedewerker bestellingen in ontvangst en sta je in voor de postverdeling. Je staat in voor de opvolging van heel wat ad hoc administratieve taken zoals het voorbereiden van planningen en het opmaken van verslagen.

Jouw profiel
Als administratieve onthaalmedewerker te Wetteren beschik je over de juiste motivatie, spreek je Nederlands en heb je een basiskennis Frans en Engels. Je kan vlot werken met het Officepakket. Je bent communicatief, kan zelfstandig werken en je werkt hands-on. Daarnaast ben je betrouwbaar, nauwkeurig en sterk met cijfers.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou als onthaalmedewerker te Wetteren een voltijdse tewerkstelling met een contract van onbepaalde duur. Je krijgt een competitieve verloning aangevuld met maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Je wordt intern een opleiding voorzien.

Over de organisatie
Dit bedrijf, een gerenommeerd voedingslabo in de regio Wetteren, biedt een tal van doorgroeimogelijkheden en is op zoek naar een onthaalmedewerker.

Solliciteer voor deze vacature
Heb je interesse in deze vacature als onthaalmedewerker te Wetteren? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Elke Van Keymeulen op 09/210.52.77. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden #1091777
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Chimie
Location
Wetteren
Specialism
Office Administration
Pay
Competitieve verloning aangevuld met voordelen
Ref:
1091777

Talk to a consultant

Talk to Elke Van Keymeulen, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telephone: 092105277