OPERATIONAL MANAGER QUALITY

Logistiek | Kwaliteit | automotive | Gent | 1092826
In opdracht van één van onze klanten, een wereldwijde speler met een productie- en logistieke site in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een Operational Manager Quality.

Jouw functie
Als Operational Manager Quality heb je de dagelijkse verantwoordelijkheid over kwaliteitsissues met betrekking tot de afdeling spare parts (onderdelen). Je bent het centrale aanspreekpunt in geval van kwaliteitsproblemen. Je bepaalt de nodige acties (bv terugroepactie, proces- en kwaliteitsaudits,…) en betrekt daarbij, indien nodig, alle Europese vestigingen van het bedrijf. Je staat in voor de opmaak en opvolging van de operationele planning van jouw team en je coacht jouw medewerkers om de beoogde service te kunnen garanderen. In samenwerking met jouw team evalueer je de dagelijkse realisaties, de processen en procedures om bij te dragen aan continue verbetering.

Jouw profiel
Voor de job van Operational Manager Quality zoeken we iemand met een bachelordiploma in een logistieke of technische richting. Je hebt minimum 3 jaar ervaring in een gelijkaardige rol, bij voorkeur in een logistieke omgeving of in automobielgerelateerde industrie. Je bent een people manager die vlot connecteert op verschillende niveaus en die verantwoordelijkheid opneemt. Je bent sterk in planning, bent resultaatsgericht, hebt een hands-on-mentaliteit en een sterk probleemoplossend vermogen. Naast het Nederlands kan je ook vlot communiceren in het Engels, aangezien je regelmatige contacten hebt met collega’s in Europese vestigingen.

Over de organisatie
Je komt terecht in een internationaal bedrijf met een sterke naam. Je krijgt er de mogelijkheid (door opleiding, doorgroeikansen,…) om je continu verder te ontplooien.

Het aanbod
Voor de job van Operational Manager Quality krijg je een aantrekkelijk loon, een bedrijfswagen en mooie pakket aan extralegale voordelen.

Interesse in de job van Operational Manager Quality te Gent? Solliciteer online of contacteer Anja Lefever van Hays Engineering Oost-Vlaanderen via 09 266 11 93.

Heb je geen match met deze vacature? Contacteer me vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be. Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.
#1092826
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Ingénierie
Lieu
REGIO GENT
Spécialité
Engineering
Salaire
aantrekkelijk loon, een bedrijfswagen en mooie pakket aan extralegale voordelen
Réf. :
1092826

Contacter un consultant

Contactez Anja Lefever, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Téléphone: 09 266 11 93