PERS & PR ASSISTANT RETAIL

Denderstreek | Pers & PR Assistant Retail | A-speler | B2C | Media | Communicatief | 1090970
Jouw nieuwe functie
Als Pers & PR Assistant Retail maak jij deel uit van een enthousiast marketingteam waarbij jij jouw steentje bijdraagt op het vlak van communicatie en networking op nationaal niveau. In jouw rol ben jij hét aanspreekpunt voor pers- en mediacontacten. Denk maar aan het dagelijks beantwoorden van persvragen, opstellen van persberichten, journalisten rondleiden en het organiseren van persevenementen en -vergaderingen. Het spreekt voor zicht dat jij als Pers & PR Assistant Retail op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes en trends, zowel intern in het bedrijf als wat er op de markt speelt. Daarbovenop zal jij ook je handen uit de mouwen steken om projecten te ondersteunen betreft externe communicatiekanalen (website, Twitter, social media, etc).

Jouw profiel
Als ideale kandidaat voor deze functie als Pers & PR Assistant Retail beschik je over een hoger diploma in een relevante afstudeerrichting zoals Communicatie of Journalistiek. Ook heb je een eerste werkervaring, al dan niet in de vorm van een stage, achter de rug. Als Junior Pers & PR ben je communicatief zeer sterk en heb je een vlotte pen. Naast het beheersen van de Nederlandse taal heb jij een zeer goede kennis Frans en Engels.

De arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie als Pers & PR Assistant Retail wordt een aantrekkelijk salaris voorzien met een totaalpakket aan extralegale voordelen. Bovenop het salaris krijg je, naast een gestructureerde onboarding, tal van mogelijkheden om verder te door te groeien en succesvol te zijn in jouw job.

Over de organisatie
Onze klant is een A-speler in Retail in de Denderstreek, Oost-Vlaanderen. Het bedrijf kent jarenlange expertise in hun vak en stellen hun klanten voorop. De retailer kent een bijzonder hoge anciënniteitsgraad en een heel laag verloop. Je komt dus terecht in een bruisende onderneming met tal van mogelijkheden die je met open armen zal ontvangen.

Interesse in deze functie als Pers & PR Assistant binnen een A-speler in Retail in regio Oost-Vlaanderen? Solliciteer dan snel online! Voor bijkomende informatie kan je na het uploaden van jouw cv contact opnemen met Virginie De Smecht via 09/2661196. #1090970
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job Type
Permanent
Industry
Retail & FMCG
Location
Aalst (East Flanders)
Specialism
Marcom management
Pay
Aantrekkelijk salaris + Totaalpakket extralegale voordelen
Ref:
1090970

Talk to a consultant

Talk to Virginie De Smecht, the specialist consultant managing this position, located in Gent
Hays Gent, Oudenaardsesteenweg 13-15

Telephone: 092661196