PLANNER BUNKERING

Antwerpen | Planner | Bunkering | 1094456
Jouw nieuwe functie
Voor mijn klant, een nichespeler op vlak van olietrading en bunkering gelegen te Antwerpen, ben ik op zoek naar een Planner Bunkering. Als Planner Bunkering ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de planning voor het bunkeren door eigen lichters aan zeeschepen. In samenspraak met de sales bekijk je de orderaanvragen en de haalbaarheid. Hiervoor volg je de stockvoorraad op de verschillende terminals nauw op alsook de beschikbaarheid van de lichters. Van zodra een order aanvaard kan worden begin je met het inplannen, hiervoor sta in nauw contact met de kapitein van de lichter, de terminals voor het doorgeven van de juiste blends alsook het inplannen van het laden. Vervolgens zorg je voor de nodige aangiftes, kwaliteitscontroles, analysecertificaten en andere documentatie. Je zorgt voor nauwkeurige administratieve opvolging zodoende steeds een correcte status van de stock bij te houden, je vult de transportlijsten aan alsook extra kosten zoals havengelden, demurrage etc. In beurtrol ben je van permanentie na de uren en 1 weekend per maand.

Jouw profiel

Voor de functie van Planner Bunkering is mijn klant op zoek naar iemand Bachelor/ Master niveau met ervaring binnen planning in de maritieme sector en zeer sterke organisatorische skills. Je hebt een goede kennis van het reilen en zeilen aan boord van een schip vanuit je ervaring. Je kan gestructureerd en nauwkeurig werken, je bent communicatief sterk, stressbestendig en flexibel. Mijn klant zoekt iemand met passie en drive voor de sector en de stiel. Je spreekt zeer goed Nederlands en Engels, je kan vlot werken met Excel en je hebt snel nieuwe IT programma’s onder de knie.

De arbeidsvoorwaarden
Mijn klant biedt je een gevarieerde en boeiende job binnen een nichesector, waarbij jij een belangrijke schakel bent. Het team is niet erg groot maar er hangt een vriendschappelijke en open sfeer. Maandelijks wordt er iets leuk georganiseerd voor het team. Je krijgt een goede begeleiding on-the-job. Een interessante verloning is voorzien op basis van ervaring en wordt aangevuld met andere Extra legale voordelen.

Over de organisatie
Mijn klant is een nichespeler op vlak van olietrading en bunkering gelegen te Antwerpen Centrum.
Je komt terecht in een klein team dat goed samenhangt en waar een vriendschappelijke en open sfeer hangt. Maandelijks wordt er iets leuk georganiseerd voor het team.

Solliciteer direct op deze vacature:
Ben jij de Planner Bunkering die ik zoek? Stuur dan snel jouw CV door naar joke.kuppens@hays.com of solliciteer online! #1094456
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Chaîne d'approvisionnement & services logistiques
Lieu
Antwerpen
Spécialité
Logistics
Salaire
Bespreekbaar
Réf. :
1094456

Contacter un consultant

Contactez Joke Kuppens, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Antwerpen
Hays Antwerpen, Noordersingel 23 C4

Téléphone: 03 202 79 74