POLISBEHEERDER VERZEKERINGEN

Buggenhout | Polisbeheerder Verzekeringen | Ondernemingen | Ervaring vereist | Nederlands en Frans | 1093069
Jouw nieuwe functie
Als Beheerder Verzekeringen sta je in voor de productie van verzekeringen voor voornamelijk zelfstandigen en kmo’s. Je maakt polissen en offertes op in BOAR en leven, je bekijkt clausules, zoekt oplossingen en voert onderhandelingen met de maatschappijen. Je adviseert/ informeert (voornamelijk telefonisch en schriftelijk) op maat van de klant. Je werkt hierbij nauw samen met jouw commerciële collega die de baan opgaat.

Jouw profiel
Voor deze job als Polisbeheerder Verzekeringen zoeken we een kandidaat met een hoger diploma die reeds relevante ervaring kan voorleggen in verzekeringen. Je kan vlot overweg met de courante softwarepakketten. Kennis van Brio is een belangrijke troef. Verder kan je jou ook goed uitdrukken in het Frans.
Je bent administratief sterk, punctueel en stelt de klant steeds centraal. Verder ben je sociaal ingesteld, collegiaal en kan je zelfstandig werken.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt jou een job met verantwoordelijkheid, waarbij je zelfstandig kan werken. Ze voorzien een aantrekkelijk salarispakket in overeenstemming met je kennis en ervaring met o.a. een firmawagen, groeps- en hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques. Zowel een voltijdse als 4/5de tewerkstelling zijn mogelijk. De werkuren zijn bespreekbaar en je kan 1 dag per week van thuis werken.

Over de organisatie
Je komt terecht bij een groeiende en professionele bankagent en verzekeringsmakelaar met verschillende vestigingen in Oost-Vlaanderen. Het gaat concreet om een job in het kantoor regio Buggenhout, waar ze ter ondersteuning van het team op zoek zijn naar een Medewerker Verzekeringen.

Solliciteer direct op deze vacature
Kan deze boeiende job als Beheerder Verzekeringen regio Buggenhout je aanspreken?
Reageer online en bezorg ons jouw cv, wij nemen dan snel contact met je op voor verdere screening. Voor meer info, contacteer Lien Vanquickenborne van Hays bank & verzekeringen op 09 267 99 87.
Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be
Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd. #1093069
Fai clic qui per accedere alla Privacy Policy di Hays, che fornisce informazioni dettagliate su come utilizziamo e proteggiamo le tue informazioni personali e sui tuoi diritti a riguardo.

Riepilogo

Tipologia di lavoro
Tempo indeterminato
Settore
Assurances
Sede di lavoro
Buggenhout
Divisione
Insurance
Retribuzione
Een marktconform salaris met o.a. firmawagen, verzekeringen en maaltijdcheques
Rif:
1093069

Consulente di riferimento

Il Consulente Lien Vanquickenborne, è il nostro esperto che gestisce questa opportunità di lavoro, con sede a Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Telefono: 092331183