PROCUREMENT OFFICER

Roeselare | Ondernemend en assertief | Gevarieerd takenpakket | Glijdende werkuren | Aantrekkelijke verloning
Jouw nieuwe functie
In de job van procurement officer ben je verantwoordelijk voor het gehele aankoopproces van A tot Z van de aan jou toegewezen productgroep. Je voert commerciële onderhandelingen met leveranciers en legt de best mogelijke deals vast tegen de correcte voorwaarden. Daarnaast onderhoud je bestaande en nieuwe partnerships op lange termijn. Je bent de contactpersoon voor de interne afdelingen, klanten en leveranciers. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en optimaliseren van nieuwe private labels op verpakkingsmateriaal.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Als ideale kandidaat beschik je over een bachelordiploma en heb je commercieel inzicht. Gemotiveerde schoolverlaters komen ook in aanmerking. Je bent vlot met MS Office en je hebt een goede kennis van het Nederlands, Engels en een basiskennis Frans. Kennis van een ERP pakket is een plus. Je bent gezond assertief alsook oplossingsgericht en koppelt administratieve skills aan sterke communicatieve vaardigheid.

Wat krijg je hiervoor terug?
Deze speler binnen de voedingssector biedt een rol als procurement officer. Daarnaast geven ze jou kansen en de ruimte om mee te groeien. Je ontvangt een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen met daaraan gekoppeld 26 verlof dagen.

Over de organisatie
Je komt terecht in een groeiend en dynamisch voedingsbedrijf met een behulpzaam team. Je mag rekenen op de nodige ondersteuning en opleiding.

Solliciteer direct op deze vacature

Heb je interesse in deze vacature als procurement officer regio Roeselare. Druk dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Chloe Moreels via 056 23 05 81. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. #1092405
Click here to access HAYS Privacy Policy, which provides detailed information on how we use and protect your personal information, and your rights in relation to this.

Summary

Job type
Permanent
Industry
Retail & FMCG
Location
Roeselare
Specialism
Purchasing
Pay
Aantrekkelijke verloning + extralegale voordelen
Ref:
1092405

Talk to a consultant

Talk to Chloe Moreels, the specialist consultant managing this position, located in Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Telephone: 056230581