Product compliance engineer

Product compliance outdoor consumentenproducten | verantwoordelijk over conformiteit | onderdeel van R&D team

Hays zoekt voor een sterk bedrijf dat outdoor consumentenproducten ontwerpt en produceert uit Menen een product compliance engineer.

Jouw nieuwe functie

Als product compliance engineer ben je verantwoordelijk voor het borgen van de conformiteit van de producten die ontworpen worden binnen de R&D afdeling. Daarbij verzorg je onderstaande zaken:

  • Derifiëren en opstellen conformiteitsattesten
  • Laten uitvoeren van officiële keuringen
  • Definiëren van testprocedures en toezien op uitvoering
  • Verantwoordelijk voor technische documentatie (tekeningen, testplan, FMEA)

Je bezorgt de ontwerpers het nodige advies maar informeert ook de andere betrokken afdelingen (aankoop, quality, sales) over de productconformiteit. Hiervoor stuur je een klein team aan met oa een test engineer, technisch documentalist, eventueel CAD engineer. Je houdt de vinger aan de pols van Europese of regionale wetgevingen en staat in contact met kenniscentra en externe labo’s. Er is ruimte om initiatieven te nemen ter verbetering van de interne organisatie


Wat verwachten we van jou?

Hays zoekt een kandidaat met een technische bachelor of master diploma. Er worden diverse materialen gebruikt in de productie zoals metaal, aluminium, textiel en kunststof dus enige kennis daaromtrent is mooi meegenomen. Heb je ervaring met opstellen van testprocedures, productconformiteit of testopstellingen is dit een plus! Het belangrijkste is dat je over een goede dosis motivatie beschikt en interesse hebt in de outdoorproducten van de firma.


Wat krijg je hiervoor terug?

Deze gekende firma is een gevestigde waarde in het outdoorsegment en groeit nog jaar na jaar. Je wordt omringd door gepassioneerde collega’s binnen het R&D team en bouwt mee aan de producten van de toekomst. Met de vrijheid in deze job, komen ook grote verantwoordelijkheden. Daarenboven bieden ze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met een competitief loonpakket en 29 dagen verlof.


Product compliance engineer gezocht voor sterk bedrijf uit Menen. Discretie verzekerd. Solliciteer via de website of vraag meer info aan Melanie D’Huyvetter van HAYS Engineering Kortrijk via 056 230 467 of 0470 19 40 20.


#LI-DNI
#1096732
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Engineering
Lieu
Menen
Spécialité
Engineering
Salaire
Competitief salarispakket inclusief voordelen
Réf. :
1096732

Contacter un consultant

Contactez Melanie DHuyvetter, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Kortrijk
Hays Kortrijk, Brugsesteenweg 255

Téléphone: 056230460

Emplois similaires à Product compliance engineer

  • Homologation engineer

    Homologation & certification engineer | SME from Ieper | Sheet metal
    IeperCompetitief salarispakket met voordelen