PRODUCT QUALITY COORDINATOR

Product Quality Coordinator | Technisch expert | automotive | Oost-Vlaanderen | 1093734
In opdracht van één van onze klanten, een wereldwijde speler met een logistieke site in de Gentse Zeehaven, is Hays Engineering Oost-Vlaanderen op zoek naar een Product Quality Coordinator.

Jouw takenpakket
Als Product Quality Coordinator ben je het aanspreekpunt op technisch vlak voor de kwaliteits- en de technische issues van motorfietsen en power equipment. Je behandelt alle vragen omtrent modificaties en herstellingen en vergaart en analyseert alle data die hierrond binnenkomt om zo tegenmaatregelen op te stellen. Je staat in voor het analyseren van de problemen, geeft technisch advies en stelt de nodige oplossingen en aanpassingen voor. Je bepaalt welke acties moeten ondernomen worden en voorziet de techniekers van de nodige werkinstructies. Je ondersteunt hen op technisch vlak waar nodig. Daarnaast voer je de nodige proces- en kwaliteitsaudits uit en rapporteer je de vaststellingen aan de betrokken partijen. In deze job stuur je op projectniveau en taakgericht een team aan. Daarnaast heb je ook veel contacten, zowel met je collega’s intern als met collega’s van andere fabrieken.

Jouw profiel
Voor de job van Product Quality Coordinator kom je in aanmerking wanneer je over een technisch bachelordiploma beschikt (bv elektromechanica, autotechnieken,…). Bij voorkeur kan je relevante werkervaring voorleggen. Een extra troef is wanneer dit binnen de automotive of een aanverwante sector is. Je bent een analytisch persoon die graag zelfstandig en projectmatig werkt. Een passie voor motorfietsen en power equipment en hoe deze in elkaar zitten, is een grote plus. Je bent een communicatief persoon die graag zijn/haar technische kennis deelt. Naast het Nederlands kan je ook vlot communiceren in het Engels.

Over de organisatie
Je komt terecht in een internationaal bedrijf met een sterke naam. In dit bedrijf krijg je alle kansen om je steeds te blijven verder ontplooien in de nieuwste technische evoluties.

Het aanbod
Deze onderneming, gelegen te Gent, biedt je voor de job van Product Quality Coordinator een aantrekkelijk loon aan dat aangevuld wordt met een mooie pakket aan extralegale voordelen.

Interesse in de job van Technical Quality Coordinator te Gent? Solliciteer online of contacteer Anja Lefever van Hays Engineering Oost-Vlaanderen via 09 266 11 93.

Is deze job geen match voor jou maar ben je wel geïnteresseerd in een technische functie? Je kan mij steeds contacteren via mail of andere job opportuniteiten raadplegen op onze website www.hays.be. Discretie bij elke applicatie wordt gegarandeerd. #1093734
Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.

Résumé

Type d'emploi
CDI
Secteur
Automotive
Lieu
Gent
Spécialité
Engineering
Salaire
Aantrekkelijk salarispakket
Réf. :
1093734

Contacter un consultant

Contactez Anja Lefever, le consultant en charge de cette offre d'emploi, situé à Gent
Hays Gent, Kortrijksesteenweg 1084

Téléphone: 09 266 11 93